BMW svým VIP zákazníkům nabídlo radost z jízdy

V pátek 13. 4. 2012 připravilo BMW pro své stávající zákazníky a nové zájemce o své vozy akci s názvem JoyDrive Tour 2012. Na letišti v Brně si mohli řidiči vyzkoušet své dovednosti v řízení rychlých aut a vychutnat si ten správný požitek z jízdy.

Na BMW JoyDrive Tour 2012 byly k dispozici tyto modely,  BMW řady 1, BMW řady 3 sedan, BMW řady 5 sedan, BMW řady 5 Gran Turismo, BMW řady 6 Coupé, BMW řady 7sedan a BMW X5.

Bezpečnost je zásadou těchto vozů s ConnectedDrive  a ta představila novou úroveň bezpečnosti na cestách a komfortnější požitek z jízdy.  Inovace, které BMW nabízí.

  • Komfort
  • Infotainment
  • Bezpečnost

Ženy, které mají problém s parkováním se už, nemusí bát. Mohou zaparkovat na každém místě, aniž by se potýkaly se strachem, že by někde poškrábaly auto. Díky asistentu parkování to jde, jako by se hrála hra na počítači, zabudované kamery vše vyřeší a navedou řidiče tak, aby bezpečně zaparkoval.

Na dálnici, ale i na špatně viditelné cestě je velice dobrá asistence řidiči. Ta varuje při vyjetí z pruhu, varuje řidiče před nárazem ze zadu s přibrzděním a varuje při nebezpečí nárazu. Díky aktivnímu tempovači nemusíte být stále ve střehu, ten si hlídá rychlost a stálý odstup vozidla před vámi, když zabrzdí řidič před vámi, tak vaše auto zabrzdí také. Velice dobrá aplikace, kterou BMW nabízí je rozpoznání značky ukazatele rychlosti, kterou ocení zvláště muži, kteří si potrpí na rychlou jízdu a omezení rychlosti lehce přehlédnou.

Celé odpoledne si řidiči, ale i jejich spolujezdec mohli vychutnávat jízdu s těmito vozy a obdivovat komfort vybavení, eleganci a dynamický sportovní vzhled, který si BMW stále u svých vozů ponechává. Na Brněnském letišti,  pod kvalifikovaným dozorem instruktorů si vyzkoušeli své dovednosti na mokré vozovce ve zdolávání překážek a smyků.

Tým BMW odpovídal na otázky, chválil, ale i kritizoval řidiče při jízdě. Bylo vše perfektně přichystáno a naplánované, nechybělo ani osvěžení a pohoštění. Nakonec tým BMW připravil malé překvapení, které odhalil zatím jen na tomto dni příznivcům BMW a to nové BMW 640d  řady 6. Řidiči měli možnost si osahat a vyzkoušet vše co tak nádherná auta nabízí pro dokonalý požitek a radost z jízdy.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alena Cmielová | neděle 15.4.2012 22:37 | karma článku: 9,40 | přečteno: 1091x