Benefiční Sweetsen Fest 012 měl větší úspěch než loni

Třidenní festival, Benefiční Sweetsen Fest konaný ve Frýdku-Místku dne 28. 6. 012. - 30. 6. 012. měl letos velikou účast, převládala mladší generace. Hrálo se a zpívalo na šesti pódiích, byly zde Workšopy pro nejmenší, ale své umění si zde vyzkoušeli i někteří dospělí.

Muzikanti, kteří na festivalu vystoupili, zpívali bez nároku na svůj honorář a vzdali se ho ve prospěch potřebným. Ve zbírkách se vybralo 51 515,- korun, což je o 13 000 více než loni. A to pro CHARITU Frýdek-Místek, PODANÉ RUCE a ADRU Frýdek-Místek. Vydražily se zde i některé fotografie či obrazy Frýdecko-Místeckých umělců, což bylo letos novinkou. Letošní ročník, oproti loňskému byl tropický. Slunce potrápilo mnoho zpěváků i účastníků, ti se osvěžovali různými nápoji, pochutnali si na vybraných specialitách z grilu, či pánve. Letos Sweetsen Fest opět získal certifikát čistý festival. Jen bych chtěla vypíchnout drobnou pihu na kráse a to, že se používala nevhodná slova v textech písní, které poslouchala naše mládež a ta se v televizi dává v pozdních večerních hodinách.

 

 

Obrovské poděkování všem těm, kteří na festival přišli i těm co učinkovali a bavili nás, také těm co nabízeli ve svých stánkách to nejlepší. Celé tři dny měli účastníci možnost se kulturně vyžít, užít si příjemný sluneční den a ještě k tomu přispět na dobrou věc.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alena Cmielová | úterý 3.7.2012 19:37 | karma článku: 8,42 | přečteno: 660x