Psi s náhubky utržení ze řetězu

Když se lidé o Velikonocích utrhnout ze řetězu, tak prý máme fakt velký prů**r,“ varoval dnes Blatný na jednání zdravotního výboru.

Rozumím tomu jeho vyjádření správně, že nás ministr zdravotnictví považuje za jakési psy (snad ne dokonce pokusné), které on sám osobně uvázal na řetěz, ze kterého bychom se mohli utrhnout?!? No je fakt, že náhubky už nám také povinně nasadil dokonce i venku na poloprázdné ulici, kde ovšem jen těžko můžeme někoho pokousat.

Lidé už té zcela zbytečné buzerace mají plné zuby a s teplým jarním počasím budou ta buzerační opatření zcela pochopitelně ignorovat víc a víc. Hezky to zde shrnula mluvčí pražských měšťáků:

Podle mluvčí pražských strážníků Ireny Seifertové je mezi lidmi patrná frustrace z dlouhotrvajících omezení. "S tím je spojena i nálada ve společnosti, která je rozdělena na ty, co jsou vystrašeni a bojí se, a ty, kteří s opatřeními nesouhlasí, bojkotují je či jsou vůči nim již apatičtí. Strážníci v ulicích nyní stávají jakýmisi hromosvody," uvedla.

Já mám zítra už volno a pokud bude stejně krásně jako dnes, tak si půjdu, samozřejmě bez roušky, posilovat imunitu na naši místní přehradu, kde si doufám dám po hoooodně dlouhé době i točené pivo. Blatný neblatný, policajti nepolicajti ... a to i přesto, že tam prý včera lidi rozháněli ampliony podobně jako v té Praze. Alespoň si nostalgicky připomenu události před víc jak třiceti lety.

Mimochodem, když jsme u těch vzpomínek, mám tady jednu starou jen cca rok. Tohle před rokem na Twitteru psal ministr vnitra Hamáček:

Takže si dle rady ministra Hamáčka letošní pomlázku užijme zcela naplno a nenechme se už omezovat stupidními nařízeními. Na to, abychom ochránili sebe a naše blízké nepotřebujeme vládní zákazy a příkazy, stačí používat selský rozum, který ministr Blatný tolik prosazoval a nyní proti němu naopak brojí.

Autor: Ivo Cilich | středa 31.3.2021 21:31 | karma článku: 35,66 | přečteno: 1482x
  • Další články autora

Ivo Cilich

Zbláznil se Babiš definitivně?

17.5.2024 v 13:40 | Karma: 28,35

Ivo Cilich

Po bitvě je generálem každý

23.12.2023 v 8:20 | Karma: 32,36

Ivo Cilich

Zdravotnictví a legionella

17.12.2023 v 13:20 | Karma: 34,01

Ivo Cilich

Kdo dělá problémy?

30.7.2023 v 18:40 | Karma: 34,42