Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I83v15o 27C52i60l15i85c70h

1. 4. 2021 16:11

Zajímalo by mne, kolik babiček jsme dnes pozabíjeli, když jsme si s partnerkou a její sestrou (která už má proti covidu imunitu) obešli všechny tři místní přehrady (tzn cca 2/3 cesty lesem) bez roušek a na konci procházky jsem si u okénka (kde jsem si tu roušku na tu chvilku nasadil) koupil jedno točené pivo, které jsem ve stejné společnosti vypil v nedalekém parku na lavičce. Pak jsme šli pro menší nákup do blízkého Kauflandu a tam byl dnes (pravděpodobně kvůli zítřejšímu vládnímu zavření) vyloženě masakr ;-€

PS: Policajti hlídkovali pěšky i auty, ale nijak neprudili.

5 0
možnosti
OF

A co srny, lišky a zajíci ? Za tu roušku vás ale musím pochválit.:-)

0 0
možnosti
OF

Chlapci, paní Radka vám to dala. Když to ale nejde po dobrém ?

Polepšete se.:-)

0 1
možnosti
Foto

R^Jo, Ivo, moc dobře si na ta loňská Hamáčkova slova pamatuju. On musí být hrozně frustrovaný člověk, když preference jeho milované strany padají k bodu mrazu.

7 0
možnosti
OU
PB

Co mě na téhle situaci děsí je to, že vláda ani po půl roce covidového nářezu a po roce zkušeností s ním nezměnila své primitivní myšlení, které spočívá v systému: stoupají-zavřít-klesají-otevřít-zase stoupají-zavřít.

A to ani přesto, že se jasně prokázalo, že takto jednoduše to zkrátka nefunguje. Žádné: musíme skombinovat opatření, zrušit ta nefunkční, posílit ta smysluplná, ta těžkopádná upravit, vymyslet jiná, nastavit to jinak, přidat něco nového, vymyslet jak by to šlo jinak. Ne. Jenom zavřít-otevřít. A přitom ve světě jich mají celou rozmanitou řadu a to se střídavými úspěchy, ale většinou rozhodně lepšími, než je to naše zavřít-otevřít.

A druhá nejhorší věc je ta, že lidem vytrvale tvrdí, že to nejde udělat jinak, že nikdo nic jiného nezná a všichni to dělají taky tak, a že u nás za všechno můžou lidi, protože vláda to dělá nejlíp jak to jen jde.

6 0
možnosti
Foto

je to fakt smutné, jak každý, kdo dostane moc, tak v té své bublině po čase úplně zblbne a nevidí, neslyší reálný svět :-(

a osobní poznámka, dnes jsem měl 14hodinovou směnu v respirátoru a za dnešní teploty, fakt to skoro nejde vydržet a hlava mne bolí jako střep a navíc mi ty čínské znaky na respirátoru nedávají důvěru, že to k něčemu dobrému je... ale musím, zaměstnanec musí.... anebo může jít :-(

a zítra zas :-( a pozítří, popozítří, za dva, za tři týdny, za měsíc, za pět, do kdy?!

4 0
možnosti
Foto

Je fakt smutné, když tu chlapi...je Cilich a Andrle ovšem chlap? Toť otázka. Já si to moc nemyslím...Když si tu potřebují zakníkat, že mají mít v práci respirátor.? Zdravotní sestry na jipkách ho mají celý život, přes něj vždycky ještě štít, obsluhují o pár tlačítek víc než Andrle a do toho přetahují tunové pacienty a dělají to s láskou. Představa Andrleho ve válce s maskou...komupak by si stěžoval?...že ho chudáka chlapa bolí hlavička...?

7 11
možnosti
Foto

D70a91n36i52e41l 47K53u49t15ý

31. 3. 2021 21:45

Myslím že na velký průser má zaděláno tahle vláda. Jsem zvědav jestli už byli podány žaloby. Dnes mi říkal známý co bydlí naproti domova důchodců,jak každý týden umírají důchodci, kteří jsou už rok uvěznění. Žalem, steskem...domov je poloprázdný. Dříve byl na pobyt pořadník, dnes tam nikdo nechce.

9 0
možnosti
Foto

I88v50o 47C76i63l73i84c30h

31. 3. 2021 21:49

Bohužel je to tak, ale téhle vládě je to evidentně jedno ;-(

3 0
možnosti
AM

Že byste byl férový a dal sem výňatek z vašeho loňského blogu, kde píšete, že Blatný bude podle vaší intuice, která je neomylná, výborný ministr. Tak se pochlapte nebo mne budete mazat jako p. Ábelovský (včera snad 4x) ? 8-o.

1 5
možnosti
Foto

I41v23o 19C54i75l44i63c21h

31. 3. 2021 21:52

A že byste byl férový Vy a dal sem výňatek z dalšího mého blogu, kde jsem veřejně uznal, že jsem se v něm zmýlil?

https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761013

1 0
možnosti
PV

Rekl bych, ze ti psi, jenz se kazdodenne kasaji, ze jsou za kazde situace zodpovedni, ti se z retezu neutrhnou. ;-D

4 0
možnosti
Foto

I39v90o 45C33i77l90i58c83h

31. 3. 2021 21:53

Ubývá jich geometrickou řadou, zůstávají jen ti nejvěrnější ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 195
  • Celková karma 30,16
  • Průměrná čtenost 2230x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.