Demokracii si rozvracet nedáme!

V posledních dnech byla náměstí některých měst okupována různými nekalými skupinkami nespokojenců, kteří volali po svržení našeho spravedlivého demokratického systému reprezentovaného těmi nejlepšími muži a ženami, které si občané svobodně a radostně vybrali v parlamentních volbách.

Tito ztroskotanci, zaprodanci a deklasované živly lačnící po krvi a chaosu narušují svými maoistickými praktikami klid a mír země, která šťastně a radostně vzkvétá pod vedením odpovědných vládních činitelů a jejich přátel a sponzorů z řad kapitánů finančního a průmyslového světa. Tito nezodpovědní lidé nepřijali pravidla demokratického řádu a je nám se ptát, zdali byly ty masy občanů svedeny několika fanatickými vůdci, falešnými proroky, kteří se nazývají Národní radou, či se opravdu jedná o zavilé nepřátele naší krásné, demokratické země ?
Ale pozor, rozvratníci a záškodníci ! My si naši demokracii rozvracet nedáme ! Kdo nepochopí, že demokracie v podání českých politiků znamená odevzdat jednou za pár let bianco šek v podobě volebního lístku a pak jen trpně a vděčně snášet ekonomické reformy, je škůdce, antičlověk, komunista !
Naši vládní a straničtí představitelé potřebují klid na práci a kdo jste vy, abyste hodnotili, komentovali, či snad dokonce protestovali ?  Nic a ještě jednou nic ! Volíš volím volíme, mlčíš mlčím mlčíme. Tak to má být, tak je to správné a utrum.
Jen zvrhlíci či veřejní nepřátelé žehrají na tento demokratický systém a jen pro ilustraci, vážení občané, posuďte sami jedno z hesel, které se ozývalo ze středu tisícihlavých pomýlených davů : "Volá celá republika, nechci dál živit politika!"
No prosím, co to má být ? Kdo živí politiky ? Vy snad ? Nevím, z jaké Horní Dolní ti prostí a dobří lidé co podupávali po náměstích a čekali na buřta a pivo zdarma přijeli (stejně nic nebylo, heč), ale my, zastánci trojkoalice, tedy ti úspěšní a vzdělaní víme, že politiky dnes platí ti, kteří drží v rukou majetky, které jim v minulých letech dali do rukou právě politici. A je to tak správné ! Vždyť kdo by mohl lépe spravovat průmyslové podniky, vodárny, tisíce bytů na Ostravsku, Ústecku, než ti, kteří se s našimi demokraticky zvolenými vůdci přátelí a platí je ? Jen povězte, třeba ty Alenko, nebo ty Pepíčku, kolik jsi dal poslanci XY, ministrovi XX, premiérovi YY ? Nic, nic, nic ! Tak kdo je platí ?
A je to tak správné ! Vezměte si třeba štvavou kampaň vedenou proti nejúspěšnějšímu a nejčestnějšímu bojovníku proti korupci, Vítku Bártovi; kdo platil politiky ? Jsme svědky zcela zázračných událostí, kdy politik-úspěšný podnikatel, platí politiky sám coby politik a tím je zcela popřeno tvrzení „Volá celá republika, nechci živit politika“. Politici jsou něco jako perpeetum mobile na prachy, živí se mezi sebou navzájem !
Nechápu, jsem zdrcen nevděkem těch, kteří namísto aby projevovali vděčnost a úctu těm kteří je živí, šatí, chrání bezpečnost jejich domovů a ulic, vytváří pro ně dobře placená pracovní místa, zajišťují špičkovou a všem dostupnou lékařskou péči, kvalitní a laciné potraviny, dokáží obětovat sami sebe a své majetky pro dobro všech, žehrají na svůj blahobyt a chtěli by stále víc a víc !
To není hezké, lidé, prosím vás, probuďte se a pečlivě zvažujte, je-li správné srocovat se na náměstích, narušovat klidný chod země a reformní úsilí těch, které jste vyzdvihli ze svého středu a svěřili jim do čistých a čestných rukou správu věcí veřejných. Vždyť pro každého občana by mělo být ctí, utáhnout si opasek a položit na oltář milované vlasti  své daně a těšit se z toho, jak spravedlivě a hospodárně je s jeho penězi nakládáno.
Vždyť jaké může být lepší využití daní občanů, než financování luxusního života politiků a jejich přátel ? Oni si zaslouží odměnu za svou tvrdou a záslužnou práci, vždyť za vše co máme vděčíme právě jim.
Pěkně prosím smutně koukám, vyjádřete vládě svou podporu, nejlépe na náměstích a v ulicích měst. Potřebují podpořit a povzbudit, jsou ve svém reformním úsilí tak osamělí….

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: David Chytrý | pondělí 19.3.2012 5:13 | karma článku: 29,23 | přečteno: 1474x