Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kdy začnou velmoci konečně jednat aneb proč morálka stále pláče?

Každý den, kdy otevřu noviny, zapnu televizi či počítač, čtu, respektive slýchám hrůzostrašné zprávy, které kolují kolem a uvnitř  Islámského státu neboli Chalífátu. Je zapotřebí zničit Islámský stát za pomoci vojenské techniky se spoluprací s Ligou arabských států. Řekněme NE terorismu a mezinárodnímu islamismu.

Politický a z části náboženský Islám je problematika, která ohrožuje mezinárodní mír a spolupráci již po několik staletí. Nejrůznější islámské organizace, hnutí či dokonce státy v historii ohrožovaly bezpečnost bran Evropy. Viz bitva u Vídně, která mohla být kritická v případě, že by Rakouská monarchie útok neodrazila.
Poučila se Evropa?

Dle mého názoru se Evropa z historie nepoučila. Kdyby ano, určitě by barbarskému státu vyhlásila ve spojení s USA válku a za pomoci vojenské techniky by byl ISIL smeten z povrchu zemského.

Islámský stát je hrozbou nejen pro Evropu, Izrael či USA, ale pro celý svět. ISIL má základny na Arabském poloostrově, kde se rozprostírá, ale údajně i v Evropě a čeká na pokyn. Nedávno jsme byli svědky ohavného činu, když takzvaní mučedníci vystříleli redakci satirického časopisu Charlie Hebdo. V neposlední řadě jsme byli svědky několika ohavných poprav a upálení. Islámští radikálové, kteří jsou napojeni na Al-Kaidu, Boko Haram a další organizace, které připomínají středověk (rád bych podotkl, že kalendář IS je v roce 1436)  by měli zmizet z povrchu zemského, jelikož ohrožují bezpečnost nejen nevěřících (u nich to znamená i křesťanů) ale i samotných muslimů, kteří si rádi pochutnají na vepřovém a nějaká burka jim je u zadní části těla.

Jak Islámský stát vznikl?

Islámský stát údajně vznikl v americké věznici kolem léta páně roku 2003, kdy se kolem jordánského extrémisty Abú Músaba Zarkávího zformovala menší organizace, která bojovala proti americkým jednotkám v Iráku. Svoji činnost (atentáty a popravy) zahájili v roce 2004. Zarkáví v červnu 2006 zemřel, ale jeho organizace v Iráku působila nadále.

V roce 2011 vypukla v Sýrii občanská válka, což byla výborná situace rozšířit svou činnost a své řady. Skupina se přejmenovala na Islámský stát v Iráku a Levantě, zkráceno tedy již na onen zmiňovaný ISIL. Na přelomu září a října ovládly severozápadní Irák a část východní Sýrie a dostali se až k tureckým hranicím.

ISIL poté vyhlásil Chalífát a organizace se přejmenovala na Islámský stát.

Kde sehnali zbraně, peníze a munici?
Ano, správná otázka a odpověď je zcela zdrcující.
Různé zdroje uvádí, že počet občanů evropských občanů v řadách Chalífátu se odhaduje na 3 500. Nejvíce je Britů a Francouzů. Multikulturalismus v praxi, pane Dienstbier...
Celkový počet bojovníků se odhaduje až na 35 000. Nejpočetnější bojovníci v řadách ISIL jsou Syřané, Iráčané, Jemenci, Alžířané, Čečenci, ba dokonce i Číňané.
Islámský stát dominuje celkem slušným arsenálem. V jeho řadách se vyskytují americké i ruské zbraně, která měla původně irácká a syrská armáda. Dominují pozemními zbraněmi, avšak letectví a námořnictvo prozatím (naštěstí) nemají. IS má v rukou několik ropných polí, což vykazuje nemalé zisky. Dále jsou financováni různými finančními dary a výkupnými od rodin zajatců. Dále je jejich zdroj financování závislý na prodeji dívek a otroků. Je zapotřebí, abychom apelovali na světové mocnosti a ty odsoudily skryté financování IS a také odsoudily honosné dary. V případě, že jim dojde zdroj financování, rozloží se sami. Světové velmoci v čele s naší demokratickou USA by měly zarazit financování této barbarské organizace.

Muslimští pedofilní extrémisté, kteří znásilňují, okrádají, vraždí a šíří nenávist i mezi muslimy jsou podle mého názoru sociální trosky, kteří v životě ničeho nedosáhly. Na svém dobytém území nejprve postřílí a pověstí nemuslimy. Dokonce i ty, kteří přijedou jako humanitární pracovníci, což je velice zarážející a poukazuje to o nízké emoční inteligenci velitelů Chalífátu. Poté povraždí všechny psy, protože dle Koránu je pes podřadná špína, jelikož pes narušuje modlitby. Následně vypálí kostely, vyrabují město a nastojí diktaturu v podobě zatýkání, znásilňování a ponižování obyčejných muslimů, kteří tento  dobytek odsuzují.

Musíme zastavit zlo, které se jmenuje Islámský stát dříve, než bude pozdě. Je na čase začít jednat a opět na území Sýrie a Iráku nastolit pořádek. V rukách radikálních islamistů umírá každý den stovky lidí, ať muslim či nemuslimů. Nesmíme nečinně přihlížet. Radiální islamismus je hrozbou pro celý demokratický svět.

Je mi líto slušných muslimů, kteří jsou obětmi barbarského Islámského státu, jelikož jsou sami údajně muslimové. ISIL si nevybírá. Jsou to trosky. Trosky, které mají peníze, zbraně a moc. Ohrožují bezpečnost a my, jakožto demokratický svět jim musíme říct STOP.

Vyhlašme tedy vojenskou operaci vedenou proti Islámskému státu. Braňme demokratické prvky a ohraňujme muslimy, kteří ctí naše kulturní hodnoty. Jak řekl kdysi  můj oblíbený spisovatel Charles Bukowski: přežije ten, kdo se ne*****e. Když poslechneme naše sluníčkáře z levicové Strany zelených, dopadneme špatně a na hrobu evropské kultury bude napsáno BYLI JSME HUMANISTÉ.

Budu rád, když své připomínky, názory či komentáře budete sdílet v diskuzi.

Případnou kritiku za má slova beru, jelikož se pokládám za demokrata.

Muslimové mi nevadí, vadí mi islamismus.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Chour | sobota 7.3.2015 22:35 | karma článku: 18,54 | přečteno: 679x
  • Další články autora

Štěpán Chour

Zase budou volby

V květnu jsou volby do Evropského parlamentu Rozhodneme si, kdo bude zastupovat Českou republiku na půdě EU.

25.2.2019 v 18:18 | Karma: 17,24 | Přečteno: 288x | Diskuse| Politika

Štěpán Chour

Genocida v JAR

V Jihoafrické republice denně umírají nevinní farmáři s bílou barvou kůže. Bez náhrad jim je zabavován majetek, spolu s rodinami jsou lynčováni a zabíjeni. Genocida ve 21. století. Asi jsme se nepoučili.

3.2.2019 v 22:17 | Karma: 41,64 | Přečteno: 1710x | Diskuse| Politika

Štěpán Chour

Nechme lidem jejich svobody

Pokud to funguje, zdaňme to. Stále to funguje? Ještě více to zdaňme. Pořád to funguje? Začněme to regulovat a přidejme zbytečné papírování. Už to nefunguje? Nevadí, začneme to dotovat.

27.3.2017 v 20:19 | Karma: 31,82 | Přečteno: 651x | Diskuse| Politika

Štěpán Chour

Vraťme politice její vážnost

Přál bych si Českou republiku bez korupce a klientelismu, s nízkými daněmi, minimem regulací a s politiky, kteří politice vrátí její vážnost. Současná politická garnitura nehájí zájmy občanů. Namísto toho probíhá boj o korýtka.

27.1.2017 v 10:44 | Karma: 29,17 | Přečteno: 980x | Diskuse| Politika

Štěpán Chour

Evropská unie sponzoruje terorismus.

Podporuji Izrael, protože je ostrovem svobody a demokracie. Velmi si vážím spojenectví s touto zemí, obdivuji a respektuji jejich kulturu, morální hodnoty a to vše, čím si tento národ musel projít. Po právu jsou hrdým národem.

19.12.2016 v 21:22 | Karma: 35,57 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

NATO určilo červené linie. Má dva scénáře zásahu proti Rusku, píší média

6. května 2024  12:35

Premium Severoatlantická aliance připravila krizové scénáře „červených linií“, při jejichž překročení...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Při hromadné nehodě na Karlovarsku zemřel člověk, další čtyři se zranili

13. května 2024  16:13,  aktualizováno  17:14

Vážná dopravní nehoda dvou osobních a nákladního vozidla uzavřela silnici I/6 u Čichalova na...

Tak mě vyhodí z ODS, a co? Přežijí beze mě, já bez nich taky, říká Novotný

13. května 2024  16:42,  aktualizováno 

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný počítá s tím, že tentokrát ho už čeká vyhazov z ODS....

Hraniční kontroly na migranty zabraly, těší Němce. Ministryně chválí Čechy

13. května 2024  16:52

Hraniční kontroly, které Berlín zavedl na hranicích s Českem, Rakouskem, Polskem a Švýcarskem kvůli...

Nákladní vůz s kamením sjel na pole a převrátil se, řidiče odvezla sanitka

13. května 2024  16:48

Nákladní vozidlo, které vezlo kamení, sjelo dnes odpoledne v Milovicích u Hořic ze silnice a na...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1378x
Jsem členem děčínské ODS. Svobodu namísto regulací. 

 

Seznam rubrik