PRINC GEORGE ALEXANDER LOUIS – OFICIÁLNÍ ASTROTYP AKADEMIE ŠTĚSTÍ

Princ Georgie se narodil ve velmi „moudrém“ roce Vodního hada. Tato energie mu dá velkou chytrost, moudrost a silný intelekt. Nebude to člověk povrchní. Naopak, bude potřebovat vše prozkoumat do hloubky, rozumět souvislostem a fakta skládat do úplného obrázku. Všemu, co bude dělat, bude chtít rozumět a ovládat to. Jinová voda i jinový Had mu umožní vzít si na všechna rozhodnutí dostatek času a pak rozhodne chytře a moudře.

Princ George - Oficiální Astrotyp Akademie štěstíJiří Černák

Energie měsíce července patří k elementu Země. Tato energie má velkou sílu a moc. Je realistická a objektivní. Nedá se jen tak opít rohlíkem. Potřebuje stabilitu, klid, zázemí a pocit bezpečí. Nemá ráda rizika a preferuje cestu „zlatého středu“. I to bude přispívat k celkové moudrosti budoucího panovníka.

Těsně pře narozením prince se ujala vlády Opice. Ta dá vladařovi neobyčejnou bystrost, rychlost orientace a úsudku, chytrost. Princi Georgeovi tak nikdy nic neunikne, uslyší nevyřčené, uvidí neukázané. Proto se nikdy nevyplatí mu lhát či se snažit ho obelstít. Okamžitě vše zjistí a vyzraje nad všemi, kdo se o to jen pokusí. Není radno se s ním pouště do souboje. Chytrost, moudrost, ale také tvrdost jangového Kovu, který k Opici patří, může pro soupeře být velmi nebezpečnou zbraní. Navíc vládne opice i hodině, kdy se princ narodil, takže její síla bude dvojitá. Energie Opice však dá princovi i jednu nevýhodu. Nebude mít rád problémy. Jeho Had mu pak zakáže, aby o svých problémech mluvil, protože Had přeci „žádné problémy mít nemůže“. A tak se může stát, že princ George se bude problémům vyhýbat, ty se pak mohou začít zvětšovat a to může být jeho velká slabina. Proto bude nutné, aby vše řešil včas a nečekal, až mu problémy přerostou přes hlavu.

Buvol, který vládl dni narození, dá princi velkou sílu, moc, houževnatost, vytrvalost, pevnou vůli. Bude si chtít vše prosadit podle sebe. Co si vezme do hlavy, toho dosáhne. Ne rychle, ale klidně, pomalu a velmi dobře bude mít vše promyšleno.

Jiří Černák

jirka@byu.cz

Autor: jirka černák | pondělí 29.7.2013 16:29 | karma článku: 5,54 | přečteno: 320x
  • Další články autora

jirka černák

Jak porodit zdravé dítě?

12.5.2014 v 8:43 | Karma: 7,33

jirka černák

Jak zůstat zdravý

7.5.2014 v 17:41 | Karma: 9,83

jirka černák

Jste stále vyčerpaní?

17.4.2014 v 9:27 | Karma: 7,38

jirka černák

Farmářské trhy

16.4.2014 v 17:25 | Karma: 8,75