PŘEDPOVĚĎ PRO ČR NA TÝDEN OD 21.1. – ENERGIE

Tento týden bude začínat silnými kovovými energiemi. Kov je pevnost, ale zároveň i křehkost. Pozor tedy na zlomeniny – mráz a ledové námrazy k tomu mohou vydatně přispět. Mohou se objevit i silnější mrazy. Kov podporuje detail. Proto se první dny v týdnu věnujte všemu, kde je nutná pozornost detailu: smlouvy, účetnictví, audit, inventury, kontroly apod.

PONDĚLÍ – BAŽANT

Tento den bude poměrně pomalý až těžkopádný. Věnujte se hlavně aktivitám, které vám pomohou dávat věci do pořádku. Věnujete se dodělávání rozpracovaných věcí, dokončujte. Kontrolujte, zda je vše v pořádku. Vše dělejte na základě faktů a rozhodujte se spíše objektivně, než subjektivně.

 ÚTERÝ – KOHOUT

Tento den věnujte dokonalosti. Dělejte vše správně. Využijte tuto silnou energii k plnému nasazení. Neodcházejte od rozdělané práce. Snažte se zaujmout jak kvalitou své práce, tak i svým vzhledem. Věnujte pozornost tomu, aby bylo vše formálně správně. Vše musí být hezké, správná forma bude důležitější, než obsah. Čeká-li vás důležitý pohovor či zkouška, tvařte se formálně, buďte správně oblečeni, jak se hodí pro danou situaci. Nevytvářejte dojem volnosti, nespoutanosti či ledabylosti. To by vás tento den mohlo poškodit. Lidi kolem sebe chvalte, říkejte jim, jak jim to sluší, jak jsou šikovní apod.

 STŘEDA – HAVRAN

Tento den bude poměrně pesimistický. Může se stát, že na vše budeme pohlížet s velkou dávkou rezervovanosti. Můžeme věci apriori odmítat. Můžeme mít pocit, že vše je špatně. Nenechte se tímto přístupem znechutit. Pokud máte dnes odevzdávat výsledky své práce, pokuste se to odložit na jindy. Dnes se může stát, že nebudete úplně doceněni. Je to vhodný den pro kontroly čehokoliv.

 ČTVRTEK – OPICE

Čtvrtek bude nahrávat chytrosti. Proto vše dělejte chytře, využívejte svůj rozum, své znalosti a zkušenosti. Pouštějte se i do náročnějších úkolů, protože dne na to budete mít potřebnou energii. Budete si umět poradit. Pozor na lež. Dnes vás každý hned prokoukne. Proto se nesnažte někoho obalamutit.

 PÁTEK  - LIDOOP

Pátek využijte k empatii. Naslouchejte ostatním. Vycházejte lidem vstříc. Snažte se porozumět potřebám ostatních a pokuste se je uspokojit. Máte-li vy sami nějakou potřebu, pak dnes můžete požádat o pomoc. Ale pozor: lidoop pomáhá potřebným, ale nemá rád chtíč. Takže nebudete-li umět svoji potřebu zdůvodnit, pak si raději o nic neříkejte. Chcete-li zvýšit plat a umíte doložit, že je to opravdu potřeba, pak možná uspějete. Ale na jednání se pořádně připravte.

 SOBOTA – TAPÍR

Podobný den jako pátek. Jen budete své potřeby muset doložit pečlivěji. Bude to příjemný den pro milá setkání, popovídání. Vyslechněte ty, kteří se potřebují vypovídat. Ukažte, že umíte být jejich oporou.

 NEDĚLE – KOZA

Dnes se věnujte něčemu krásnému. Dejte si krásu do života. Jděte na pěknou výstavu, hezky se oblékněte. Nedělní oběd si pěkně naaranžujte, ozdobte si stůl. Buďte milí a laskaví. Ukažte, že vám na ostatních záleží, že jste tu pro ně. Jděte do milé společnosti. Buďte přátelští. Neděle také hraje do noty romantikům.

Autor: jirka černák | pátek 18.1.2013 9:08 | karma článku: 6,58 | přečteno: 418x
  • Další články autora

jirka černák

Jak porodit zdravé dítě?

12.5.2014 v 8:43 | Karma: 7,33

jirka černák

Jak zůstat zdravý

7.5.2014 v 17:41 | Karma: 9,83

jirka černák

Jste stále vyčerpaní?

17.4.2014 v 9:27 | Karma: 7,38

jirka černák

Farmářské trhy

16.4.2014 v 17:25 | Karma: 8,75