Předpověď pro ČR na tyden od 14.1. – energie

Předešlý týden dával dobré energie k tomu, abychom si sami v sobě, doma či v práci udělali jistý pořádek a ujasnili si svojí situaci. Pokud máte jasno, pak tento nový týden bude přát hlavně ke sbírání a hodnocení informací. První čtyři dny vládne voda, což je energie informací, komunikace, ale také peněz. Takže obecně tyto první čtyři dny můžete využít k získávání a zpracovávání informací, k informativním schůzkám a jednáním a můžete též řešit finanční záležitosti, hlavně toky peněz. Konec týdne pak bude přát hlavně konsolidaci. Tj. všechny informace zhodnotit z hlediska reality a objektivního přístupu, tj. ne na základě pocitů, či tlaků okolí. Vše řádně promyslete a nejednejte ukvapeně.

PONDĚLÍ: Netopýr
Může to být den i poměrně neklidný, kdy vám mohou přicházet různé informace, impulzy, ale jejich charakter se může během dne několikrát měnit. Tj. vše řádně ověřujte, nejednejte na základě prvotního impulzu. Jednejte až na základě ověření. Vše se ale může zdát jakoby správně, mohou se dít věci, tak jak mají, ale raději vše ověřte.

ÚTERÝ: Krysa

Ideální den pro zjišťování informací, pro rychlou komunikaci, informační schůzky či čistě obchodní jednání. Je to den vhodný pro to, aby vše šlo rychle a dobře. Pro vše, co děláte využijte informaci. Nic nedělejte, aniž byste se předem informovali. Komunikujte. Volejte, scházejte se, mluvte, pište. Není to den na „pokec“, ale na jednání. Vše by vám mělo odsýpat od ruky. Jen trošku pozor na zbrklost. Můžete toho dnes opravdu hodně stihnout. Uděláte-li si dopředu poměrně náročný plán a budete-li se ho držet, pak by vše mohlo klapnout.
STŘEDA: Vlaštovka
Dnes dejte na moudrost. Nenechte se strhnout trendy, novinkami, „super“ nápady. Jednejte moudře, uvážlivě. Využijte své zkušenosti. Společnost dnes bude spíše pomalejší, vše bude řešit více do hloubky. Tj. den na párty není moc vhodný J.
ČTVRTEK: Vepř
Zhodnoťte „hojnost“ svojí finanční situace. Ujistěte se, že máte na vše dostatek prostředků. Den vhodný pro pomoc. Můžete ji jak poskytnout, tak i o ni požádat. Ideální jednání bude dnes u jídla. Pozvěte své partnery na oběd či večeři a dejte si pořádně do nosu. Nemusí to být „nóbl“ restaurace, ale hlavně, že se dobře najíte. Potřebujete-li pomoc, požádejte o ni právě u jídla.
PÁTEK: Dikobraz
Tento den se snažte věnovat rodině či svému partnerovi. Udělejte si společně hezký, příjemný den. Vychutnejte si zázemí a teplo domova. Můžete ale vyjít i do společnosti. Sex může být vhodným zakončením tohoto příjemného dne J
SOBOTA: Vlk
Dnes pozor na přetvářku. Nepodnikejte nic důležitého. Raději zůstaňte se svými nejbližšími. Rodina by mohla být vaší dobrou společností pro tento den.
NEDĚLE: Pes
Dobrý den, abyste dali věci do pořádku. Můžete se věnovat všemu, co potřebuje dostat daný řád. Může jít o úklid, srovnání dokumentů, účtů apod. Je to vhodný den i pro tradiční záležitosti. Např. tradiční nedělní oběd u rodičů, tradiční procházka s rodinou či partnerem. Návštěva tradičních obřadů – např. kostel apod. Hezký den pro nějaký starší rituál. Nesnažte se tento den zavádět příliš velké novoty. Mladší lidé by mohli tento den věnovat hrám, „škádlení“, veselé společnosti.

Autor: jirka černák | čtvrtek 10.1.2013 12:36 | karma článku: 5,18 | přečteno: 614x
  • Další články autora

jirka černák

Jak porodit zdravé dítě?

12.5.2014 v 8:43 | Karma: 7,33

jirka černák

Jak zůstat zdravý

7.5.2014 v 17:41 | Karma: 9,83

jirka černák

Jste stále vyčerpaní?

17.4.2014 v 9:27 | Karma: 7,38

jirka černák

Farmářské trhy

16.4.2014 v 17:25 | Karma: 8,75