Jak se rychle stát tím, kým chcete být

Každý člověk se narodí s určitým spektrem talentů. Někdo má jeden nebo pár velmi silných a vyhraněných talentů, jiní lidé mají zase větší soubor talentů, ale již ne tak silných. Přirozené talenty jsou klíčem k vaší životní cestě. Své přirozené talenty musíte znát. Jen tak si můžete správně zvolit svoji výjimečnou životní cestu. Ta má být základem vaší kariéry, vašeho úspěchu a štěstí.

Cesta založená na přirozených talentech je cestou ke štěstí a úspěchu. Cílů dosahujete snadno, rychle, bez velkých stresů. Každý krok na této cestě vpřed vás naplňuje a dodává vám novou energii na další kroky vpřed.

Dnešní rychlá doba má na lidi velké požadavky. Rychlost je často jedním ze základních kamenů úspěchu v dnešní době. Proto je dobré si osvojit několik „triků“, jak některé procesy urychlit. Jedním z nich je jak se stát rychleji tím, kým chcete být ve svém životě. Někteří z vás touží být podnikateli, jiní zase chtějí udělat úspěšnou kariéru v mezinárodní firmě, jiní touží po slávě, někteří chtějí objevovat nové věci apod. Chcete se tedy stát podnikatelem, ředitelem společnosti, slavným hercem, nebo revolučním vědcem. Každá činnost vychází z vás. To znamená, že je „personifikovaná“. Abyste mohli být úspěšní v podnikání, musíte se stát podnikatelem. Chcete-li být slavným hercem či zpěvákem, musíte se jím stá.

Zde platí velmi důležité pravidlo, které nemůžete nijak obejít, či přeskočit. Můžete se stát opravdu jen tím, kým opravdu jste. Musíte tuto osobu vnímat ve svém nitru. Teprve pak se touto osobou můžete stát i navenek. Pokud se cítíte být podnikatelem, pak se jím skutečně můžete stát. Je to jednoduchý trik. Cítíte ve svém nitru podnikatele, chcete být podnikatelem, tak se jím prostě hned teď stanete. Ukážete podnikatele ze svého nitra venkovnímu světu. Jak? Prostě se tak začnete chovat. Začnete vystupovat jako podnikatel, budete se chovat jako podnikatel, budete se oblékat jako podnikatel, budete hovořit jako podnikatel.

Pokud spojíte své nitro se svým vnějším projevem, lidé vás začnou téměř okamžitě považovat za to, co opravdu jste. Uvidí to ve vašem vnějším projevu, ale zároveň to ucítí i z vašeho nitra. Tím jste vykročili na cestu podnikání. Teď jen stačí po ní začít kráčet a všem kolem jasně ukazovat, že zde kráčí podnikatel.

Autor: jirka černák | pondělí 3.3.2014 9:13 | karma článku: 6,01 | přečteno: 340x
  • Další články autora

jirka černák

Jak porodit zdravé dítě?

12.5.2014 v 8:43 | Karma: 7,33

jirka černák

Jak zůstat zdravý

7.5.2014 v 17:41 | Karma: 9,83

jirka černák

Jste stále vyčerpaní?

17.4.2014 v 9:27 | Karma: 7,38

jirka černák

Farmářské trhy

16.4.2014 v 17:25 | Karma: 8,75