Šibalský systém odměn na O2, aneb vylovte si kachničku

Pokud nejste fanatickým telefonistou, ať už z pracovního donucení nebo jako teleklábosil/ka/, nevyplatí se mít paušál. Žijete spokojeně se svým kreditem a občas mu dodáte novou krev nabitím.

X+telefon pro workholiky

Jestli budete příslušnou transfuzi provádět z účtu, dostanete nejen děkovnou sms, ale máte nárok na odměnu. Toho si ani hned nevšimnete, ale před uplynutím doby výběru odměny dostanete  instrukci od  vlídného operátora, že už jen 3 dny a šlápnete si definitivně po štěstí. "Safra, tolik péče zákazníkovi, to je od nich fakt milý ", řeknete si. A šupajdíte na příslušnou internetovou stránku se svým obdrženým jedinečným heslem.

Tady vás čeká ta laškovná odměna - z rybníka plného žlutých kachniček si jednu vylovíte. Každá představuje některou ze zaručených odměn, jak slibuje operátor. Jako návnada k hravosti krouží obrazovkou hodnotné věcné odměny, které by se mohly hodit - telefon, notebook... - pro jistotu si vyzkoušíte lovecké umění nanečisto v testu, abyste měli pro osudný okamžik natrénováno.

A jde se naostro - vylovíte nacvičeným kliknutím opeřence a už to vidíte na vlastní oko - i s blahopřáním. Vaší odměnou bude 10 SMS do sítě O2 v průběhu CELÉHO zítřejšího dne.

To je rito!- a trefilo toho správného jedince, který smsky posílá jen v ohrožení života a jiných katastrofických situacích.

Strategie odměn je vymyšlena skvěle - většina lidí oněch 10 zpráv  odešle, když už je má "zadara". A to by bylo, aby některá z nich nešla mimo O2, když už nějakou dobu je možno měnit operátora bez změny čísla. Dávno neplatí, že 02 je jen 602 a 723.

O2 bude mít kšeftíček, sice malinkej, ale čárka bude, statistiky se zaradují.

Bylo by zajímavé znát v množství výher poměr počtu notebooků k 10 smskám.  Tipovala bych to jako poměr ingrediencí do slavičí paštiky /jeden slavík na jednoho koně/.

Docela šikovně vymyšlený systém a hlavně - kdo si hraje, nezlobí.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloslava Cejpková | středa 25.11.2009 6:11 | karma článku: 29,21 | přečteno: 3286x
  • Další články autora

Miloslava Cejpková

Chci dělat potomkům radost

13.5.2024 v 22:35 | Karma: 14,47

Miloslava Cejpková

Madeira slovem i fotem

25.9.2023 v 2:10 | Karma: 18,53