Z deníku mimina - když konkurenti nejsou doma, princezna má pré

Matka nejen, že posílá čtyřletou ségru do školky, když je na rodičáku se mnou, ale navíc odkládá i dvouletého bráchu do jeslí. A myslí si, že když budu doma jenom já, že něco stihne. Ha ha. Jasně. 

Máti si na dnešek napsala ambiciózní seznam, protože bude mít nějakých 6 hodin doma jenom jedno dítě. Takže nejen, že stihne pracovat, ale ještě i uvařit na duben i květen, udělat jarní úklid nám i sousedům a samozřejmě si zacvičit. Asi se řídí trapným heslem vícerodiček "jedno dítě - žádné dítě". No tak to ne. 

Matka mě odloží na zem a myslí si, že si půjde po svých. No to může, ale tak maximálně pro mě, protože já se začínám nudit. Prudiči se sice pořád hádají, perou a řvou, ale aspoň je na co koukat. A když mi k tomu divadlu mamka strčí ještě kukuřičnou křupku, kterou obleptám vše v mém rotačním dosahu, víc ke spokojenosti nepotřebuju. Jenže bez těch otrapů je doma ticho. A NUUUDA. A kdo je tady placený STÁTEM Z NAŠICH DANÍ za to, aby mi dělal animátora? Správně, mami, takže okamžitě polož ten vysavač a hybaj si se mnou hrát. 

PS: jedna kámoška (jednomatka) mámě řekla, že však jsem ještě miminko, že pohoda. NEPODCEŇOVAT!

Takže s mámou vesele intimně trávíme "produktivní" den a já jsem nadšená. Matička o poznání méně. Hledí na seznam na lednici a říká si, jak je možné, že minulý týden toho s náma všema zvládla dvakrát víc. Joo, jsou věci mezi nebem a zemí. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Bordovská | čtvrtek 14.4.2022 22:04 | karma článku: 21,83 | přečteno: 597x
  • Další články autora

Hana Bordovská

Dovolená na samotě

3.6.2023 v 20:28 | Karma: 20,88

Hana Bordovská

Růža

2.6.2023 v 22:01 | Karma: 21,61

Hana Bordovská

Jak nám opravují semafor

5.5.2023 v 20:46 | Karma: 19,09