Kečup a bundy pod zadek- listopad favouritýs

Miluju, když youtuberky matky sdílejí svoje hacky. Na videa se velmi těším, protože očekávám, že udělají můj už tak jednorožcový život ještě duhovější. 

Pak jsem zpravidla zklamaná, protože sdílejí kraviny typu, jak oloupat pomeranč krámem za dva dolary, který musím koupit na amazonu. Ale já jsem jiná. Prozradím vám skutečná tajemství, co mě, matku tří kousků do 4 let, zachránilo v listopadu.

  1. Bundy pod zadek. Je to úplný lifechanger a timesaver (spořič času zní fakt blbě, takže sorry, stejně muž pořád zvažuje emigraci, takže se musím cvičit). Pokud jste soudná, zjistíte, že v ní vypadáte lépe, zadek není, to co býval, že. Sice vaše bunda občas připomíná bundu důchodkyně před vámi ve frontě do lékárny, ale aspoň nevypadáte, jak přerostlá patnáctka. Za druhé - a to je zdaleka nejdůležitější...můžete pod ní nosit legíny! Víme, že spořádaná žena legíny na veřejnosti nenosí. Nicméně každá matka je nosí doma. A je dost nepraktické se kvůli každé cestě do školky převlíkat do džínů. TAKŽE! Nemusíte, dámy, nemusíte. Prostě přes legíny přehodíte dlouhou bundu a jdete tak, jak jste. V ušetřeném čase můžete děcku utřít sople, aby ve školce nezjistili, že ho tam zas posíláte nachlazené. 
  2. Kečup
    Můj syn začal odmítat jíst obědy. Prostě neobědval. Od chvíle, kdy mu ke každému jídlu podám také kečup - tram ta da dá - dneska snědl i zapečenou brokolici. Ok, je to děcko od děcka, vám to fungovat nemusí, ale já kečupu uděluju 10 bodů. A ne, nevyrábím domácí, je to ta s*ačka z obchoďáku. 
  3. Dětné kamarádky
    Ženy, nepodceňujte vztahy, jinak na té mateřské shnijete, pro ty romantičtější - zvadnete. Venku je hnusně, takže scházet se, scházet se. Ideálně si udělejte kamarádky v mateřské školce, kam dochází vaše dítě. A založit společnou konverzaci na messengeru a drbat místní doktorku, vánoční strom a celý načipovaný covid. 

No a to by snad stačilo. Kroutí se mi chrčící kojenec, takže nejspíš dojde na odsávačku na vysavač a pak v bundě pod zadek samozřejmě hurá do bílých vánoc pro nejstarší dítě do školky. 

Autor: Hana Bordovská | pátek 26.11.2021 14:12 | karma článku: 20,41 | přečteno: 456x
  • Další články autora

Hana Bordovská

Dovolená na samotě

3.6.2023 v 20:28 | Karma: 20,88

Hana Bordovská

Růža

2.6.2023 v 22:01 | Karma: 21,61

Hana Bordovská

Jak nám opravují semafor

5.5.2023 v 20:46 | Karma: 19,09