Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Putine, Putine!

Proč jsi plný lži a nenávisti, že Ti stříkají z očí? Kdo takto pokřivil Tvoji duši? Proč pohrdáš lidmi, kteří Ti slouží? Komu jsi podepsal dlužní úpis? Komu sloužíš Ty sám?

Vládcem světa nikdy nebudeš. Vládcem světa je věčný Bůh, věčně zápasící s Ďáblem. Proč ses dal do služeb Zla? Proč rozkladně napadáš dřevo národních stromů? Proč šíříš lži, nenávist, závist, korupci a zlobu do celého světa? Boha jsi nepoznal, a tak Ti nevadí krev nevinných lidí na svých rukou.

Proč jsi se svým nástupem k moci začal rozsévat ďábelské zlo do Evropy a do celého světa? Proč zneužíváš zlých lidí v Česku, v celé Evropě, ale i v celém světě? Proč se snažíš ovládnout nejvyšší politiky bažící po moci? Proč chceš ovládnout celý svět?

Skrze průhledné lži, že chce Ukrajina napadnout Rusko, skrze bezdůvodné vyvražďování obyvatel Ukrajiny, bezhlavé vyvražďování Ukrajinců i Rusů, kteří za Tvoji paranoiu nemohou, skrze totální ničení lidských příbytků, skrze ničení ukrajinské kultury, včetně vzácných chrámů postupně ztrácíš vše, absolutně vše.

Navzdory petrohradskému trollímu ústavu, navzdory ideovému rozvratu evropských států i států v zámoří, navzdory své hybridní desinformační válce, navzdory destrukčnímu působení svých agentů, dosahuješ sjednocování lidí na celém světě v duchu Pravdy a Lásky proti sobě!

Díky Tvým trollům se v Česku obávalo 58 procent občanů hlásit k Západu, dnes se k Západu hlásí 56 procent občanů. Osmdesát procent občanů chce setrvat v Evropské unii. Díky ruským trollům před Putinovou agresí na Ukrajině považovalo 45 procent Čechů členství v Evropské unii za ohrožení české identity. Zájem Čechů o setrvání v NATO se zvýšil ze 72 procent na 87 procent. Obava z Ruska, jako bezpečnostní hrozby pro Česko, stoupla ze 43 procent na 84 procent. Vpádem Putina na Ukrajinu Češi pochopili, že situace je vážná, a že jedinou obranou je být součástí NATO i Evropské unie. (Dle Erika Taberyho, šéfredaktora Respektu)

Jsem rád, že jsme se s vládou Petra Fialy vrátili k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany. Tato vláda má reálný pohled na evropské dějiny a k ruské agresi se postavila čelem.

Nedovedu si představit vládu egoistického podnikatele a postkomunistického, překabátěného oligarchy Andreje Babiše, který nás táhnul do větší závislosti na Rusku, a za něhož u nás vrcholil politický byznys s korupcí.

Putine, Putine! Třicet let jsi rozvracel Evropu v alternativní desinformační válce a rozeštvával jsi občany proti sobě navzájem. A čeho ses dočkal po svojí nekřesťanské, nespravedlivé agresi vůči Ukrajině? Sjednocení států Evropské unie, sjednocení států NATO, snahu vstupu Ukrajiny do Evropské unie a úsilí po vstupu Švédska a Finska do NATO. Místo Veliké Rusi táhneš Ruskou federaci do nicoty politické i ekonomické.

Lež a nenávist je cesta do pekel! Pravda a úcta k druhému člověku je cesta ke svobodě člověka, k liberální demokracii a právnímu státu.

Autor: Bohumír Šimek | úterý 7.6.2022 13:54 | karma článku: 23,12 | přečteno: 477x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Slováci poučují Čechy

Nejsem politolog, pouze vnímám u důvěryhodných zdrojů drobné indicie, kterých si skoro nikdo nevšimne, a skládám je k sobě, abych získal nový pohled na různé události.

11.10.2023 v 9:55 | Karma: 25,10 | Přečteno: 1034x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Pohrdáme lékaři?

Evropská unie svojí legislativou již desetiletí usiluje o to, aby lékaři nebyli nadměrně přetěžováni. Proto západní Evropa systematicky dělala nábory nových lékařů ve východní Evropě. Češi reagovali po svém!

16.9.2023 v 15:55 | Karma: 38,81 | Přečteno: 4623x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Důchodová reforma

Na průběžný systém financování stát peníze nemá a mít nebude. Prý si máme na slušnou penzi našetřit dva a půl milionu korun, pokud chceme prožít dobře důchodový věk. A kde je mám vzít?

6.9.2023 v 10:26 | Karma: 19,52 | Přečteno: 942x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Jevgenij Prigožin

Spadnul s letadlem s nebe. Snad. Nikdo nic neví určitě, všichni jen spekulují. Ani tajné služby ve světě nic neví. Jedině Vladimír Vladimírovič Putin kondoloval jeho pozůstalým k jeho smrti. On ví?

25.8.2023 v 11:21 | Karma: 37,51 | Přečteno: 5247x | Diskuse| Společnost

Bohumír Šimek

Epilog – Vážení přátelé a nepřátelé!

Já jsem se narodil za druhé světové války, kdy ještě dozníval smysl pro čest, opravdovost, poctivost, spravedlnost a lidskou důstojnost. Během mého života došlo ke zvláštnímu pokroku naší společnosti.

3.8.2023 v 18:40 | Karma: 31,95 | Přečteno: 1147x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!