Zrůdnost dnešní doby: mocní nás škrtí jako bychom viseli na oprátce

Zasekli jsme se v tématu nemocnosti a ze lží, které na nás lidi u moci nepřetržitě ze všech stran hrnou, jsou nejhorší dvě: první je, že v našem životě jde v první řadě

(K dnešnímu článku mě inspirovala slova ing. Jana Konfršta z ´Povídání´ z roku 2010. Povídání s manželem pravidelně posloucháme - jsou v nich nevyčerpatelné náměty, protože Jan hovoří o principu života v Řádu a co slovo, to perla Boží... nahrávky existují, www.povidanisjanem.cz)

 

... o naše těla. A lež neméně zrůdná je také ta, že oni se o naše zdraví postarají.

Mocní ze stolu smázli pravdy o zdraví člověka, kdy naše lidská těla, to není jen snůška šlach, masa, kostí, orgánů… a zdraví nepřijde pomocí chemického preparátu.

Člověk disponuje vedle těla, které vidí, i tím, co očima nevidí, ale všichni o tom víme: svými myšlenkami.

A zdraví nepřichází lékařským zákrokem, lékaři by nás měli učit: NA POČÁTKU ZDRAVÍ TĚLA stojí, jak člověk umí žít zdraví uvnitř sebe:

1.jak zdravě umí žít vztahy s lidmi

2.jak zdravě žije sám k sobě – zda žije zdravý životní styl: zda zdravě (pravdivě) přemýšlí a k tomu jak se stravuje, jak cvičí, pracuje, odpočívá…

Nesmíme běžet pro vakcínu jen proto, že nám někdo nakukal, že bez ní určitě zemřeme, že nás vystrašil a cíleně nás sytí jedovatou (strachu a lží plnou) kaší.

Musíme vědět, že máme zdraví ve svých rukou a jeden vir vytržený z celého balík virů na zemi přítomných a medializovaný jako VIP světová celebrita, je námět k zamyšlení, co ještě ve svém životě vylepšit, jak svůj život zkvalitnit, jak sebe vést k větší imunitě, k pevnějšímu zdraví, to ano, ale nesmíme zapomínat na PRAVÝ DŮVOD NAŠEHO ŽITÍ, na CÍL NAŠEHO ŽIVOTA!

A tím je plnění svého poslání s plným vědomím, že neexistuje jediný člověk, který by své důležité ŽIVOTNÍ POSLÁNÍ neměl! A to poslání začíná právě NASTOLENÍM ZDRAVÍ ve vztazích s lidmi kolem a zdravím svého těla… což jsou dvě průběžné podmínky, díky nimž si uvědomíme sebe coby TVŮRCE, KTERÝ SE NENARODIL ANI NÁHODOU ANI ZBYTEČNĚ… ZAČNEME si SVÉ POSLÁNÍ UVĚDOMOVAT.

A nejenom uvědomovat, ale i za sebe i s lidmi kolem plnit. Kdo poslání své osobní i našeho národa ještě nezná, prozrazuje na sebe, že si nezačal vlastním přičiněním uzdravovat vztahy a své tělo.

A na poznání není pozdě: naopak. Jde o tak výjimečnou a kouzelnou záležitost, že až se více lidí cestou uzdravování sebe pustí a poslání si uvědomí, covid coby ´celebrita´ a lži hlásané mocnými coby jediná možná pravda rázně vezmou za své.

To je onen přerod, který v 21. století může díky nám, kteří teď žijeme, nastat. Protože na přerod nejsme sami, svým zdravým způsobem života (otáčením sebe od lží do pravdy) vytváříme podhoubí pro Člověka, který už třetí desetiletí na Zemi žije a naším úkolem je pomoci, aby Jeho Hlas, až promluví, nebyl hlupáky u moci zahnán do kouta, ale pronikl mezi všechny lidi na Zemi.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumila Truhlářová | úterý 24.8.2021 8:39 | karma článku: 15,74 | přečteno: 643x