Všechno je to špatně a všechno musí skončit

Nemůžou za nás rozhodovat političtí panáci v EU-zrušit nám auta a zavést jen ta na el.,kdy my elektřinu budeme u nás levně vyrábět a vyvezeme ji za hranice,aby ji tam další panáci otočili ve svých rukách a 50x dráž nám ji prodali.

Nelikvidují nám však jen automobilovou dopravu, kdy koupit si nové auto na el.pohon za několik milionů, bude jen pro ty nahoře. Ožebračují nás i v oblasti potravin, vytápění bytů, likvidují výrobce, kteří neutáhnou díky vysokým cenám energií své provozy a budou je muset zavírat. I tomu největšímu nedovtipovi dojde, že se za sebe musí postavit, jinak za tiché asistence mocných chcípne hlady.

V duchu hesla ´čím hůř tím líp´ ti nahoře rozehráli hru, kterou ale máme ve svých rukou my dole. Naplánovali naše ožebračení a to jim vychází. Ale naplánovat, že nás srazí na kolena a všechno si necháme líbit, to je věc jiná. Zda se necháme udolat nebo ne, o tom nerozhodují oni, to máme ve svých rukách my.

Kolotoč těch nahoře, kdy v žádném případě nejde o nás dole – ať člověk vezme za jakoukoliv oblast našeho života – se hroutí. Už nás neoblbnou slibovaným růstem. Nekonečný růst byl stejný podvod, jako tečka za covidem pomocí jediné injekce, kdy za našimi zády pro český národ nakupovali další desítky milionů vakcín. Pod nos nám strkali hesla, že jednou injekcí vše špatné končí a tiše plánovali další a další očkování. Mamonářství, neomalenost, prolhanost, bezcitnost, potřeba si plnit vlastní kapsy na úkor druhých lidí, bezohlednost do nebe volající… utahování smyčky kolem krků nás dole diktaturou z jednoho mocenského centra, kdy budeme dostávat příkazy zdravím počínaje a ekomonikou konče a při neplnění nás čekají pokuty a vězení? To je jejich představa – plán lepších zítřků pro ty u moci.

A jak přežít dnešní dobu  - a nejenom přežít, ale vytěžit z ní co nejvíc pozitivního… Jde to vůbec? Ale samozřejmě!

Přestaňme poslouchat cíleně do nás huštěné zprávy plné negací. Tomu se úplně vyhněme – plnit si mysl názory hlupáků, to je cesta do pekla.

Nenechme si kazit život jakýmkoliv strachem, máme dar času, tak si ho po svém využijme. Moudrých lidí, kteří vidí cestu řádným směrem, je kolem nás plno, stačí otevřít net a zapátrat. Na ty se zaměřujme, jejich filosofii vnímejme, jimi se staňme… s nimi dobro šiřme…

I film o návštěvě mimozemšťanů nám ku pomoci: NÁDHERNÁ ZELENÁ, je vtipnou nápovědou kudy dál. 

 http://www.akademiesobestacnosti.cz/.../nadherna-zelena...  

http://www.akademiesobestacnosti.cz/videoplay/nadherna-zelena?fbclid=IwAR2KKcgJzKn7Tl0u18Pb8i4Ff_twykHDOqTEHCZ5F_q1F7V_uzzOWZ0Zz3Y

Přátelé, hůř už bylo. Teď máme vše ve svých rukou a představy těch nahoře jsou jako prohnilé domečky na pískových základech, samy jim padají na hlavu a my jejich pádu pomůžeme tím, že se nebudeme bát. Ničeho. Nenarodili jsme se sem do této doby ani náhodou ani zbytečně. Jsme tu proto, abychom kolo dějin pootočili řádným směrem – v tom je naše síla, na kterou žádná diktatura nemá koule. Proti absenci strachu neudělají vůbec nic.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 30.6.2022 7:35 | karma článku: 31,91 | přečteno: 886x