Odborníci k veslu - ČR na 1. místě

K čemu potřebujeme stranické panáky, jimž jde jen o to, aby si díky našemu hlasu při volbách naplnili stranické pokladny a udrželi se u svých koryt?

Vládnout nám – žít své postavení ve funkcích jakožto službu lidem - musí odborníci: lidé s vysokým odborným a současně i mravním kreditem.

JE ČAS SE PROBUDIT A URČIT NÁRODNÍ ZÁJMY:

-Znovu získat kontrolu nad svou zemí, předat dalším generacím půdu, která je uživí, ne čekat, až nám brambory, zeleninu... dovezou z jiných zemí a naše pole budou jen plná řepky.

-Patříme mezi největší vývozce elektřiny v EU, neposílejme elektřinu našim lidem do fabrik a domácností skrze lichváře (zisk ČEZU vzrost meziročně o 218% na 26,7 miliard)

-Nekupujme ani plyn od vydřiduchů překupníků, zajistěme si přímé smlouvy s dodavateli plynu za nízké ceny

-Snažme se o mírová jednání, ať je konflikt kdekoliv. Nenechme se zatáhnout do přetahování se o moc mezí tím či oním státem. Neznáme pravdu, kdo válčí, vždycky lže – první, kdo ve válkách umírá, je pravda.

-Nenechme si nikým vnutit názor, že on jediný má pravdu a jiný názor je trestný. Pravdu musíme společně hledat, nikdo na ni nemáme patent. Musíme diskutovat u kulatého stolu a hledat řešení, která lidi nerozdělují.

-Je čas chránit občany ČR: pomoc uprchlíkům má své meze, a jakmile je situace bezpečná, musí se vrátit zpět pro obnovu jejich domoviny.

-Je čas chránit naše občany i tím, že budeme vytvářet dobré partnerské vztahy s okolními zeměmi, s těmi, které ctí naši identitu a národní zájmy... atd.

Vládci mohou být hloupí nebo podplacení nebo ustrašeně poslouchat toho, kdo je nad nimi.

Jestli jsou naši vládci nekompetentní hlupáci navíc bez jakéhokoliv morálního kreditu nebo zda jim jde na prvním místě o peníze a budou upřednostňovat zájmy kohokoliv, kdo je uplatí nebo mají v ruce ´noty´ pokyny od těch nad nimi a jich se bojí?

Mají něco z toho či splňují všechny tři možnosti?

Až budeme umírat, nebudeme se zodpovídat z toho, jací byli lidé kolem, skládat účty budeme ze své zodpovědnosti za své kroky životem. My osobně jsme dostali dar času, dar žít v této době v naší zemi a na nás záleží, jestli se necháme VLÁDCI OVLÁDAT, podupat naši zemi i sebe osobně jakožto tvory nehodné úcty nebo pomůžeme tomu, aby ČR byla tam, kam patří: NA PRVNÍM MÍSTĚ, v našem hledáčku, v našem zájmu.

ČR na 1.místě

 

Autor: Bohumila Truhlářová | sobota 3.9.2022 7:30 | karma článku: 31,81 | přečteno: 720x