Lžou nám, jak když tiskne

Oni nemůžou začít měřit protilátky. Měřit protilátky znamená ukázat pravdu o tom, zda je očkovaný oproti neočkovanému vůbec v nějaké výhodě. To výrobci a prodejci vakcín nikdy nedopustí, vždyť by si tím podkopali svůj velevýnosný

biznis. Oni nepotřebují zdravého nebo vyléčeného člověka s protilátkami ani náhodou, takového člověka se děsí, bojí se ho jako čert kříže.

Ale český člověk se už dávno naučil číst mezi řádky, od roku 1948 nás to vyučovali dnes a denně soudruzi komunisti svými ´zaručenými pravdami´, ze kterých se nám obracel žaludek, ale měli za sebou Sovětský svaz a s ním ´na věčné časy a nikdy jinak´, i naší poslušnou armádu, policii – drželi nás v šachu, věšeli, stříleli, zavírali do kriminálů, obírali o majetek, nenechali děti rovných lidí studovat… báli jsme se – a často raději mlčeli. Ale mlčeli jsme jen ´vně´, svým hlasem.

Ale nemlčeli jsme uvnitř sebe, tam sílila touha pro pravdě – a kdo z jiných zemí nezažil útisk komunistů, náš vnitřní vzdor nepoznal.

A máme ho v sobě stále, jsme citliví na lež. Vždyť téměř polovina národa nevolila Zemana, věděla, co je zač. A ta téměř polovina nikam nevyšuměla – jsme tu stále a síla v nás poznat pravdu taky nevyšuměla. Nedáme se balamutit nikým, hesla o „dočasném nezbytném pobytu sovětských vojsk na našem území, kteří zde chrání náš mír´ a podobné bláboly – si v ničem nezadávají s dnešní lží, která se opět presentuje jakožto jediná povolená pravda.

Budou volby, musíme jít a smáznout lháře, kteří se chovají jak princátka s neomezenou mocí.

Žádnou moc bez naší podpory nemají a mít nebudou. Nejsme národ hlupáků, a kdo na naší hloupost sází, musí od válu. Politici mají sloužit lidem, ne jim ubližovat, jak to vidíme teď.

Všichni se máme učit žít život jako službu dobru. Ale ne ´dobru´ ve smyslu výhod na úkor druhých, to není dobro, to je podvod.

Podvod dlouhodobě může fungovat jen v národě hlupáků, ale na trvalou hloupost lidí bych - být momentálně mezi princátky u moci - moc nesázela.

Češi, Moravané, Slezané se nikde ve světě nikdy neztratili, mnohdy svým umem, přemýšlením čněli nad ostatní – teď je třeba si udělat pořádek i doma.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumila Truhlářová | pátek 3.9.2021 9:54 | karma článku: 18,26 | přečteno: 449x