"Další nehorázná lež Adama Vojtěcha a ostatních covidistů", slova Václava Klause

"…Všimněme si, že – na rozdíl od dalších nemocí – není zkoumáno, zda a jak byli lidé léčeni. Jediné kritérium je očkován vs. neočkován, což je naprostá urážka medicínské profese."(Václav Klaus)  

"Od začátku jsme upozorňovali na to, že ideology covidu a kovidismu NEZAJÍMÁ LÉČENÍ, ALE JEN A JEN OČKOVÁNÍ. Normální však vždycky bývalo nemoc léčit, nenormální je snažit se nemoc „vyzmizíkovat“, odstranit, eliminovat – navíc NEVYZKOUŠENÝMI VYKCÍNAMI..."

„Začátkem posledního říjnového týdne roku 2021 se do našich médií dostala nová „průlomová“ teze o covidové epidemii – ministr zdravotnictví a někteří další „odborníci“ začínají razit pojem „epidemie neočkovaných“. Za rok a půl jsme si už zvykli na různé nesmysly, ale toto je něco jiného.“

(Informace o stoupajícím počtu očkovaných v nemocnicích najdete v informačním systému infekčních nemocí covid: 26.10.2021 bylo v nemocnicích 447 očkovaných lidí a  6.11.2021 je očkovaných v nemocnicích už 1240, z toho je 32 lidí po 3. dávce, neočkovaných je tam 1371)

"… Říká-li ředitel u nás největší nemocnice – v Motole – Miloslav Ludvík, že mají léků na covid dostatek, ale že se nepoužívají, není to úplně absurdní?

To, co se v reálném světě děje, ovlivňují vždy a v každém případě ideje a zájmy. Je přesmyčka od léčení k vakcinaci způsobena chybnou medicínskou teorií (tedy idejemi), nebo dobře motivovanými zájmy lékařů na straně jedné a farmaceutických firem na straně druhé? Léčení je pracné a zdlouhavé, vakcinace je snadná a rychlá. To dává pro každého racionálně se chovajícího člověka zcela jasný návod – radši očkujme (a na pacienta se ani nepodívejme). Kolik pozitivně testovaných (a tím automaticky „obviněných“ z onemocnění covidem) žádný lékař nikdy neviděl? Znám osobně řadu případů tzv. nemocných s covidem, kteří se s lékařem nikdy nesetkali.“

A jak se na situaci dívá virolog Černý? Ten dodává, že pravděpodobnost nákazy u očkovaného se zvyšuje dobou od očkování podle toho, jak slábne imunitní paměť. „Toto je v současné době nejlépe prozkoumaný vliv… Jak dlouho bude tento stav trvat a kdy a jestli bude nutná čtvrtá a případně další dávky, zatím nevíme. 

Další věcí ale je, jaká je ochrana před přenosem. Že očkovaný nakazí někoho z neočkovaných, tuto možnost nelze vyloučit,"  sděluje nám Černý...

A tak už si očkovaní chystejte rameno na daší a další dávky. Jak uvádí virolog Černý, v současnosti je nejlépe prozkoumáno, že imunitní paměť vakcíny slábne... čož vidíme úplně všichni, to jsme sami vypozorovali - to nám vědec nic nového neřekl.

Za to nám v březnu 2021 tvrdil ministr zdravotnictví Blatný, že kdo je očkovaný nemůže onemocnět a nemůže nikoho nakazit. A senátoři a poslanci uvěřili, čímž posvětili očkovací lavinu v ČR - vakcínou, kterou teprve v letech dalších bude vyhodnocena, zatím je experimentální - a naše vláda podepsala s firmami, které vakcínu dodávají, že firmy za případná úmrtí po vakcinaci a za přídadné jakékoliv poškození zdraví vlivem vakcíny nezodpovídají... Absurdistán v přímém přenosu pokračuje. 

 

(zdroj: iDdnes.cz 26.10.2021, blesk.cz.zpravy 7.11.2021)

Autor: Bohumila Truhlářová | neděle 7.11.2021 9:15 | karma článku: 36,30 | přečteno: 1182x