Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pokud se západ. civilizace nevzpamatuje, nakonec dojde i na ty očkované - co s nimi politici udělají, až odmítnou jít na 3. dávku, příp. pak 4. dávku atd.? Začnou je taky šikanovat? A co provedou s těmi očkovanými, u nichž vakcína selhala či vyvanula, onemocněli a uzdravili se - přece je nemohou dál vést ve statistice očkovaný, měli by být zahrnuti do statistiky uzdravených.

6 0
možnosti
MB

Zatím kopou očkovaní do neočkovaných.

Ale očekávám, že brzy začnou kopat vícedávkoví očkovanci do ménědávkových očkovanců...

8 0
možnosti
Foto

Pokud chci do kina musím na test, pokud chci do bazénu musím na test, pokud přijdu do práce musím na test, a to i přesto, že jsem zdráv a nic ode mě nehrozí . Očkovaný je z naprosto nepochopitelných důvodů považován za bezinfekčního, i když je prokázané, že se může nakazit a že může nemoc přenášet. Netýkají se jej karanténa žádné testy, může chodit kamkoliv, stačí ukázat certifikát a hotovo. Může na pivo, do kina, na fotbal, divadla, pohybuje se mezi 10 000 lidmi v dost těsném kontaktu, takže kdo víc ohrožuje covidem.

7 1
možnosti
VB

K p. Kindlovi: toho už si všimli i řečtí odborníci - když nyní politici chtějí neočkované a neuzdravené nutit k testování na každém kroku, připomněli jejich odborníci, že i ti očkovaní by se měli testovat (vědí, proč to žádají). Jenže politici v jakési zvláštní křeči pronásledují jen ty neočkované, očkovaným se promíjí i nakažení seniora apod. Vojtěch si nevšiml, že jak ve Skandinávii, tak i v SRN aj. se ti očkovaní žádají o otestování, když mají příznaky. Ovšem jen Skandinávie se bezpříznakových moc neobává - ať jsou či nejsou očkovaní, má je za neinfekční či jejich infekčnost považují za neohrožující (občané ale vědí, jak se chovat při kontaktu se zranitelným, i kdyby byli bez příznaků).

3 0
možnosti
Foto

O možném léčení tady na blogu před pár dny byl článek "Ututlají to, nebo propukne veliký skandál?" Myslím, že stojí za pozornost. https://johnjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778352

4 1
možnosti
VV

Dodra reklama. neni to nahodou blog vaseho manzela?

0 2
možnosti
PV

Jasné je že očkování neudělalo žádnou tečku za covid ale dvojtečku - otázkou pouze je, jak nás vláda hodlá dlouho týrat nesmysly :-/

V roce 1995 tady byla chřipka H3N2 - v některých regionech bylo až 5800 nakažených na 100tis obyvatel - nikdo nenosil žádný hadr na hubě ( který je stejně k ničemu ) nikdo nezavíral hospody , fabriky atd ... za 4 měsíce zemřelo přes 6000lidí ..... prostě epidemie prošla populací a hotovo - dnes nás záhadně zachraňují i proti naší vůli !!

10 3
možnosti
LH

U Covidu zemřelo ža 6 měsíců 30 000 lidí - necítíte trošku rozdíl?

3 5
možnosti
Foto

Pro vyznavače pravdy na základě reálných dat je tu statistika :

https://github.com/HlidacStatu/UZIS_COVID_DATA

A pro ty co chtějí ještě nějaké podrobnější informace je tu nový rozhovor s doktorkou Pekovou

https://www.youtube.com/watch?v=YXGpubRNVo4&ab_channel=Z%C3%A1konyBohatstv%C3%AD

5 3
možnosti
PV

Covid fanatikům můžeš nosit fakta na zlatém podnose a oni si stejně pojedou ty svoje nesmysly .

Například - tahle hrůzovláda zakázala neočkovaným lyžovat - a covid fanatici věří tomu , že člověk se smrtelnou nemocí má chuť lyžovat ;-(

7 2
možnosti
PP

P73a79v23e61l 34P95o95n63e75c

7. 11. 2021 10:43

Doporučuji porovnat si počty mrtvých na/s covidem s úmrtím v reakci na očkování. Panický strach z očkování je nemoc.

6 3
možnosti
Foto

Stejně jako panický strach z nemoci samotné.

8 0
možnosti
Foto

Přátelé,

žijeme v obtížné době. Předávám, jak jsem dostal. Nedivte se, že jsem po druhé injekci dostal strach. Šokující zprávy o následcích očkování Vážení, dostal jsem již dost podobných a závažných zpráv, ale o tyto zprávu se musím s vámi podělit. Musím se přiznat, že to mnou otřáslo.

Raději bych vám poslal více optimističtějších zpráv. Martin 34 let (Frýdlant nad Ostravicí) - 3 týdny po očkování mu přestala fungovat měsíc stará myčka. Jan 43 let (Tábor) - po očkování se zastavil v kasinu, kde prohrál celou výplatu.

Milan 37 let (Pelhřimov) - poté, co před 3 týdny oznámil rodině, že se byl nechat naočkovat, přijela tchýně a je na návštěvě doteď. Pavel 60 let (Vodňany) - hned po očkování šel běhat do lesa a poštípal ho sršeň. Karel 24 let (České Budějovice) - ještě se jen rozmýšlel, že se nechá naočkovat, a už mu před domem někdo ukradl kolo. Marie 20 let (Písek) - po očkování odjela na dovolenou do Chorvatska a po návratu měla pozitivní těhotenský test...Otec neznámý.

Zdena 40 let (Benešov) - potom co přišla z očkování, našla doma vytopenou koupelnu.

Toto je jen zlomek tragických následků očkování!!!

14 5
možnosti
Foto

Ještě bych doplnil. Sdílejte než to smažou!!:-)

4 0
možnosti
Foto

Oba ramenní svaly horních končetin mám pravidelně rozpíchávané vakcinou proti chřipce již od roku 1995 /naposledy v pátek 5.11. 2021/ a 3. dávku proti covidu jsem tamtéž dostal 20.10. 2021...! ;-)

0 0
možnosti
Foto

Kvůli čemuž nemůžete pracovat.

0 0
možnosti
Foto

Ego starého Klause bude jistě jásat pokud by ten Váš spisek četl. Ještě stále dokáže oblbovat lidi, kteří ho mají za génia mnoha oborů. Naštěstí už jich moc není. Škoda, že neměl odvahu zkusit to u voleb s Trikolorou jako nový spasitel. Pořádný volební výprask by ho snad z jeho blábolů a lží probral....no asi ne.:-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1078x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik