Bývalý komunista je jako bývalý černoch

Jeden z našich přátel vzpomíná, jak jako dítě viděl svoji maminku každý večer sedět u rádia a plakat. Nerozuměl tomu, co se dělo, bylo mu pět let. Psal se rok 1952 a komunisti v rozhlase den co den vyhlašovali, koho z těch, kdo se jim nehodili do krámu, popravili.  Pár let uběhlo a hádáme se, koho upřednostnit na Hrad. Komunistu? Toho, kdo toto všechno věděl a rudou stranu aktivně podpořil, táhl s nimi za jeden provaz? Ale tento člověk má všechnu krev svých předchůdců na svých rukou! Bylo a je mu jedno to, co je slušným lidem svaté: čestný a smysluplný život.  Černoch zůstane černochem, i když se celý přetře na bílo. Komunista ví, co ve straně dělal, z jakého záměru do ní stoupil - i proč rudou knížku posléze odložil a cpe se nám do života - svou podstatou černý jako uhel - ale rádoby přetřený na bílo.

 

Musíme zvolit toho, kdo se takto nezpronevěřil, kdo neušlape možnost pozitivních změn hned v zárodku, kdo se nám s komunisty v závěsu nesměje do obličeje a při první možné příležitosti nepozavírá a nepověsí všechny, kdo si dovolí se násilí komunismu vzpříčit.

Všichni máme povinnost podpořit nekomunistický proud v naší zemi, nesmíme dát pokoj, burcovat a nepustit Českou republiku do bahna, už kvůli našim dětem a vnoučatům máme povinnost se v pozitivních věcech angažovat.

Jak to kdo udělá, je na něm. Kdo teď zaváhá a podpoří přebíleného černocha, komunistu jako řemen - Zemana - tak potěš pánbůh!

Nebuďme jako ovce myslící si, že se nic neděje! Každý hlas proti komunistům je třeba!

My toto s manželem a s našimi přáteli chápeme - a vědomě se snažíme podporovar pozitivní směry:

Těšíme se z toho, že aktivních protikomunistických lidí je celá řada a podporujeme, co se dá:1. nově vzniklé protikomunistické hnutí Česká země domov můj (www.czdm.cz) - nestačí jen si o tomto povídat na blogu, je třeba protiváhu proti komunistům i nekomunistických zlodějům dostat až do parlamentu , 2.Občanský sněm pracující na nové (protikomunistické, občana ne masakrující, ale podporující) Ústavě ČR  (www.obcanskysnem.cz), 3. protikomunistickou Českou konferenci v čele s panem Karlem Křížem (www.ceska-konference.cz) kde se slučují lidé přinášející do praktického života pozitivní změny, protikomunistickou a protikorupční Pozitivní evoluci pana Karla Janečka (pozitivnievoluce.cz)... K tomu se vzájemně podporujeme na setkáních s panem Janem Konfrštem (www.povidanisjanem.cz).

Nic dobrého se neudělá samo. Komunisti jsou sešikovaní a připravení vyrazit, jen co se ještě více roztáhnou na vedoucích postech. 

Jestli zase nechceme skončit za zamřížovanými, plotem obehnanými hranicemi, nezbývá nám nic jiného nežli se komunistům postavit. A nejenom komunistům, i nekomunistickým zlodějům, kteří si udělali ze svých politických a dalších postů dojnou krávu a nás mlčící dostali do pozic blbců.

Nejsme blbci. Teď, v této fázi, je třeba posílit volbou pana Karla S. na Hrad hradbu proti komunistům. A potom hned využít všech možností a ze všech sil posilovat jakékoliv pozitivní aktivity směřující k pozitivní budoucnosti.

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 17.1.2013 6:40 | karma článku: 19,43 | přečteno: 1269x