Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Ženská, slyšela jste už někdy o Jaru 1968 v Československu? Takový enthusiasmus, který zavládl v zemi, vy jste ještě nezažila.  Závěr roku 1989 hadr ! Na to se čekalo, to bylo všude kolem. Ale v 68. to byl výkřik do hluboké nekonečné tmy. Máte pravdu, i když jsem byl nadšen, s KSČ jsem netáhl. Měl jsem ale široké a pevné zázemí - společenské, intelektuální a rodinné povědomí. A to mi zabránilo, abych se angažoval tak jako Miloš Zeman. Ale chápu ho a respektuju.  Důležité bylo, že do KSČ vstoupil až s tím 68. Na podzim 67, to by byl jedním z pomýlených, respektive lumpů. A sama víte, že se nechal vykopnout, a nemusel. A dál to už znáte sama, soudě podle vaší fotky.  Pak Zemana ovšem zbytečně oprskáváte jak umrouskaná kočka.

3 1
možnosti
VM

V45l11a23d32a 25M88u31s27i26l

17. 1. 2013 11:49

Omno když se to tak vezme....kdo  dělal politiku nebo diplomacii, tak asi do strany musel vstoupi. Hůře je to u lékařů a podobných intelektuálů..

0 0
možnosti
JN

Máte pravdu, milostivá, komunista zůstane komunistou ikdyby trakaře padaly.  A protože pan Karel Schwarzenberg jako jediný ze všech devíti kandiátů považuje za správné ocenit činy bratří Mašínů a jejich "odbojové" skupiny, stojí za to připomenout, že paní Mašínová starší byla členkou KSČ, několik let činná v akčním výboru NF. Strýc bratří Mašínů, Ctibor Novák byl rovněž členem KSČ,  z hodnosti kapitána povýšen na majora v době, kdy jíní důstojníci byli vyhazováni  a zatýkáni. Přítel paní Mašínové pan Roušar, rovněž člen KSČ působil několik let jako "diplomat" ve skutečnosti agent Reicinova obranného zpravodajství.  A nakonec  manžel paní Mašínové mladší byl členem KSČ téměř 30 let apodstatnou část z toho přednášel vědecký komunismus na vysoké škole.

Chcete li takovou komunstickou spodinu vyznamenat, volte Schwarzenberga.

2 1
možnosti
MB

Zaujímavé, milá pani. Máte v záhlaví samé informácie o tom, že ste pozitívna a chcete vyvolávať pozitívnu atmosféru, ale tento blog je ukážkou čistej nenávisti. Že by to nebolo s vašou pozitivitou až také čisté?

3 0
možnosti

Sešikovaní antikomunisté proti sešikovaným komunistům? Proč se tedy rovnou nenazvete Liga  proti bolševismu?

3 3
možnosti
Foto

V minulém článku jste psala o pořekladlu, že blbost je věčná. Jak tak čtu Vaše články, jeden vedle druhého, tak promiňte...

3 3
možnosti
LC

proč se omlouváte, paní taky na plnou hubu píše své názory a nebere si servítky,no blbec nepochybuje ,že ?

1 3
možnosti
PS

volit budu KS, ale rOzhodně ta olba NEBUDE mít cokoliv společného s bojem proti komunismu:)

2 0
možnosti
FK

"ale rOzhodně ta olba "  Ono  furt platí: rovný rovného si hledá. Včera při rozhlasovém duelu jsem si uvědomil, že Schwarzenbergova vada řeči je problémem jeho zanedbaného či mdlého myšlení.

1 1
možnosti
JS
Foto

pochybuji o plotech apodobne..

1 4
možnosti
Foto

a co teprve ti co jsou ted v jine politicke strane,tam zrejme skryte pripravuji prevrat bu bu bu

2 1
možnosti
LC

komunisté se za 1948-1958 několikrát omluvili, feudálové vč.Švanciho a klér vč. Duky se za  1000-1918 neomluvili

4 7
možnosti
PB

Komunistickou minulost v době Dubčekovské chápu jako vstoupení z euforie. Možná i vzhledem k věku.

Ale co nechápu, proč kandidát na prezidenta pan Zeman šel v prosinci za komunisty a žádal je o podporu ve volbách. Mš se nelíbí jakoby ten princip myšlení, že mu nevadí, kdo ho podpoří, hlavně že má hlasy. Z 9 kandidátů toto udělal jen pan Dienstbier, pan Zeman a paní Bobošíková. Tito kandidáti tím dávají jasně najevo svoji ochotu s komunisty spolupracovat.

3 4
možnosti
FS

Zeman nešel za komunistami,oni jej požádali sami a to je podstatný rozdíl.

2 5
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1042x
V každé době je o koho se opřít, vždycky tu byl někdo, kdo ostatním svítil (Komenský, Masaryk, Havel).Teď jen zbývá zamyslet se nad tím, zda taky něco pořádného zůstane po nás.

Seznam rubrik