Je papež nepřítel bílých křesťanů?

Vypadá to, že papež František má geniální plán, jak opět rozplamenit srdce křesťanů, upevnit víru a pozici církve. Stačí muslimům otevřít dveře a nechat nás trochu přidusit jejich nároky a netolerancí. 

Papež František katolíkům radí: "Každý neznámý, který zaklepe na vaše dveře, je příležitostí potkat se s Ježíšem Kristem."

Opravdu? Dnes vám na dveře zaklepe spíše Mohamed než Ježíš. Ovšem účel jeho návštěvy bude stejný – ukázat Vám, že jeho bůh je veliký. Na rozdíl od Ježíše ale už neodejde. Jen počká, až přijdou další a pak nám vezmou nejen naše domy, ale zašlapou demokracii, svobodu a nakonec i nás.

Vypadá to, že papež je proti křesťanům. Tedy alespoň proti těm evropským.

Podle papeže by ale osobní bezpečí a důstojnost měly být upřednostňovány před národní bezpečnostní.

Mluví tím ale o uprchlících. O jejich osobním bezpečí a důstojnosti. S uprchlíky ale přichází nejen hrozba konce demokracie a svobody, ale především velmi aktuální terorismus. A kde pak je osobní bezpečí a důstojnost pro nás! Pro Evropany!! Pro nás, kteří jsme tu doma?!

Mimochodem, kolik uprchlíků ubytoval papež ve u sebe doma?

A i kdyby nějakou trpící rodinu přijmul, tak ekonomické migranty do Vatikánu určitě nepustil. Party mladých drzých muslimů, kteří uráží naše ženy, nepracují, poflakují se po ulicích a využívají sociálních výhod Evropy, takové tam určitě nemá.

Ano, ona trpící rodina určitě nepředstavuje nebezpečí (tedy alespoň v první generaci), ale ekonomičtí migranti představují mimořádné nebezpečí již dnes. Právě mezi nimi se skrývají radikálové a tyto mladíky využívají pro svůj teror. A dlužno říci, že získat je takový čin, je pravděpodobně lehčí, než bychom chtěli.

 

Takže souhlasím s papežem: osobní bezpečí a důstojnost nade vše. A proto je nutné zabránit dalšímu přílivu migrantů a ty, co tu již máme vrátit domů. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Aleš Boháč | pátek 25.8.2017 10:29 | karma článku: 39,61 | přečteno: 1585x
  • Další články autora

Aleš Boháč

A zase diktát

23.6.2021 v 14:59 | Karma: 13,95

Aleš Boháč

Rok to vydržet nejde!

3.4.2020 v 16:18 | Karma: 7,22

Aleš Boháč

Rok to vydržet nejde!

3.4.2020 v 11:09 | Karma: 9,12

Aleš Boháč

Porazili jsme virus. A co dál?

16.3.2020 v 15:45 | Karma: 8,59

Aleš Boháč

Alkohol za volantem

18.2.2020 v 12:08 | Karma: 33,66