Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cirrat

26. 12. 2009 14:05
je to sice staré

Ale pročítám si celý blog od nejstarších k nejnovějším :-) Nedávno jsme se bavili u manželových rodičů o tom, co by kdyby. Bylo nám naznačeno, že vzhledem k tomu, že tchániče mají dva kluky (manžel a švára), že by velmi rádi teda holčičku, až se na to budeme cejtit :-D Že kluků už si užili dost...

A mně se zase zdají noční můry o tom, že máme osmerčata - od každého čtyři...

Vždyť je to jedno, jestli je to kluk nebo holka, bude to naše dítě (děti) a basta! Jenom doufám, že nebude mít povahu Percyho Weaslyho, to bychom s ním asi jen tak nevycházeli ;-)

0 0
možnosti

Tholdrin

18. 6. 2008 14:28
holka - kluk

Asi jsem úchyl ale jako první máme se ženuškou vybrána jména pro holky. A byl jsem to já kdo začal nad tím uvažovat ;) A žena se mě pak zeptala.... "a co když budeme mít kluka?" inu, nezbylo mi než odpovědět upřímné "když to bude zdravé budu spokojený... " a jali se vymýšlet i jména pro kluky.

0 0
možnosti

kattyka

14. 4. 2008 9:04
Blahoslavení chudí duchem

já to prostě nechápu, už je dávno prokázané, že pohlaví dítěte určuje OTEC, takže co si kdo udělá to taky má, matka by se mohla obrátit naruby a stejně to neovlivní(Y), ale lidská blbost je asi fakt tuhá a věčná..........

0 0
možnosti

netlife

10. 5. 2008 21:44
Re: Blahoslavení chudí duchem

no, to vase davno prokazane bylo pave nedavno vyvraceno, nebo spis dovyzkoumano: pohlavi ovlivnuje zena kyselosti prostredi v pochve. Neboli pokud se tam dostane spermie na zacatku ovulace, je kyselost nizsi a muzske spermie jsou rychlejsi, po par dnech se kyselost zvysi a muzske spermie hynou a k vajicku se dostanou ty zenske. Mysleno ty ktere zapricinuji ze se narodi holka. Ale to jen tak na okraj. Jinak kluk nebo holka je fakt jedno, hlavne kdyz je zdravy.

0 0
možnosti

ava.pecha

7. 4. 2008 18:47
Klukorodky

Jo a já mám holky holčičkovsky vypadající, ale převážně se chovají jako kluci - šatičky ani panenky je neberou, ale auta, lego Bionicle a playstion ano. Takže mám vlastně od každého něco. Eva.

0 0
možnosti

ava.pecha

7. 4. 2008 18:42
Klukorodky

Takovou reakci jsem na narození mých dvou dcer také zažila, je mi to ale fuk a hlavně za pohlaví dítěte může jen tatínek a jeho spermie, takže co si taťka upeče, to si i za 9 měsíců z trouby vytáhne, mamky jsou v tom nevinně. A holky jsou stejně lepší!!!!!!! Eva.

0 0
možnosti

pancho10

7. 4. 2008 9:05
Vždyť je jedno,hlavně že roste.

0 0
možnosti

Čonka

6. 4. 2008 13:12
svata pravda

nám se též narodila holka a máme oba radost.Chtěli jsem holku.![>-]

0 0
možnosti

majklos

4. 4. 2008 13:42
Je to tak.. a vždy bylo.. :)

to jen posledních pár let děláme ze všeho unisex :)) ale co je 10 let proti 2 000 :)

0 0
možnosti

Mučedník za svobodu slova

4. 4. 2008 0:58
TRAPAS! SMAZAT!

:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©:-©

0 0
možnosti

ajka33

3. 4. 2008 12:56
To je snad prehnane, ne?

Terezko, to snad ne..narazky a vtipy typu "nemam deti, mam syny nebo dcery" jsou na tom prece uplne stejne. Ja mam tri syny a tez mi obcasne rikali "treba to bude priste holcicka" a ja nechapala proc, ale ze bych se kvuli tomu citila blbe, to snad ne. Tvuj clanek se mi nelibil. Myslim, ze prehanis, budto proto, ze jsi moc vztahovacna anebo mas nejaky vlastni mindrak, nebo jsi jen chtela napsat zajimavy clanek a trochu Ti to ujelo. Krome mne ma zbytek rodiny samou holku, holkama se to vubec kolem nas tady jen hemzi a myslim, ze by se ani maminkam, ani tatkum a ani prodavackam tady Tvuj clanek tez nelibil. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/