Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Kašpárek007

1. 4. 2008 9:12
Přeji stálé zdraví.

V postatě se dá říct, že s článkem souhlasím. Jen bych se rád zeptal proč jste si na ultrazvuku nechala říct pohlaví dítěte?

0 0
možnosti

anžto

1. 4. 2008 9:21
Re: Přeji stálé zdraví.

na tom není nic divného, za prvé - ženy mají vrozenu jednu zásadní vlastnost - zvědavost :-) a za druhé jde asi i o jakousi přípravu, jak už psychickou (jak se bude jmenovat a jestli bude jednou chodit na balet nebo z něj bude fotbalista) tak tu nákupní - barvy, pokoj atd....

0 0
možnosti
MK

CZBady

1. 4. 2008 8:48
Zaručeny návod na kluka ;)

Jeden můj slovenský kamarád mi popsal jak to dělat a je to fakt fungující. Předem upozorňuji že text je decentně vulgární ale bez těch spostých slov by to nebylo ono ;-D

Takže: Kluk se musí "dělat" ve dne nebo za světla protože jinak "pič. vidíš pič. zrobíš! ;-)

0 0
možnosti
M

Milhaus11

6. 4. 2008 13:35
Re: Zaručeny návod na kluka ;)

muhehehehe.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

1. 4. 2008 8:38
Skvělý článek

To je trefa do černého!! Tenhle ženský komplex pochází ještě z doby, kdy každý muž chtěl syna pro zachování rodu a jména. Zvláště pak ve šlechtických rodech, žena která neporodila následníka byla bezcenná. 

Skvělý postřeh.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

1. 4. 2008 8:38
Re: Skvělý článek

A ještě něco - holky jsou lepší :-)

0 0
možnosti
TK

username

1. 4. 2008 1:20
ale jo, ale můžou za to chlapi

No nečetl jsem diskusi, takže nevím jestli už to někdo nepsal, ale asi všichni víme, že to jestli to bude kluk a nebo holka záleží čistě na chlapovi - žená dá vždycky chromozom Y, chlap někdy chromozom X  a někdy Y, YY je dcera, XY je syn. Takže chlapi si pak mohou stěžovat leda na sebe.

Mám ohromnou radost ze své dcery a vůbec mi nevadilo že jsem měl dceru, ale je fakt, že bych byl asi smutný, kdybych neměl někdy syna, a asi když by se mi narodila druhá dcera, tak bych se určitě pokousel o třetí dítě, zatímco když by druhé dítě bylo kluk, tak už by ta potřeba nebyla ta velká. Není v tom nějaký můj šovinismus, spíš bych jen rád zachoval "rod", neb jsem jediný držitel mého příjmení z mé rodiny a s dcerami by náš rod jaksi vymřel. Nicméně neberu to nijak tragicky, takže budu mít stejně rád všechny své děti.

0 0
možnosti
JV

kecinav

1. 4. 2008 3:10
Re: ale jo, ale můžou za to chlapi

Myslím, že XX je dcera a YY, že neexistuje.

0 0
možnosti
J

Jack777

1. 4. 2008 0:53
Nikdy...

jsem se ve svým okolí nesetkal s tak stupidním názorem, že je lepší mít kluka než holku. Lidem je to většinou jedno. Ale, spíš je lepší mít holku ne? Chlapi to mají  v dnešní době těžší......musí zvládat prakticky všechno....a s úsměvem Belmonda se postarat o rodinu (která se o něj opírá, protože kdyby se on náhodou opřel, tak je za slabocha)......vždyť je to přece samozřejmost, ne? My to děláme rádi;-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

1. 4. 2008 3:37
Re: Nikdy...

A to už byla zrušena povinná vojenská služba. ;-D

Kluka logicky chtějí ti, kteří trvají na pokračování svého jména. Pokud se ho nedočkají, vychovají dceru tak, aby si neměnila po svatbě příjmení a předala ho případnému vytouženému vnukovi. ;-)

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

1. 4. 2008 0:40
Bůů, brek

Terezo, nezklamalas. Opět celej článek bulení, na konci rádoby optimimus (holky jsou super), aby se neřeklo.

Vůbec nechápu, proč takový blbosti řešíš. Moje dítě je moje, na kecy okolí KAŠLU. Tečka, finito. Nemám potřebu postoj okolí k mým dětem řešit. Až to zvládneš taky, tak se ti TÁÁÁÁK ÚŽASNĚ ULEVÍ, že tomu ani nebudeš věřit.

0 0
možnosti
HN

ajka33

3. 4. 2008 13:03
Re: Bůů, brek

Souhlas, i kdyz Terezku moc neznam, clanek mi prijde opravdu strasny.

0 0
možnosti
MB

ma.bre

31. 3. 2008 23:47
Vždycky

záleží na tom, kdo je v manželství dominantní, takové pohlaví dětí se bude v tom manželství rodit. A tak hlavně nenaskakujte feministkám na jejich bláboly, jinak kluka těžko pohledáme.

0 0
možnosti
AS

arnost-ek

1. 4. 2008 7:41
Re: Vždycky

Mám syna i holku, to se jako doma v dominanci střídáme? Nebo že chlap-dominant bude mít jen kluky? Možná by stálo za to si přečíst něco o chromozomech, nejlíp X a Y, ať nemusíte dlouho hledat.

0 0
možnosti
P(

plech (Anonym)

31. 3. 2008 23:37
Syn nebo dcera,

důležitý je to dítě pak vychovat bez facek. No že jo? :-)

0 0
možnosti
DN

danax

31. 3. 2008 23:19
vždy jsem chtěla syna

aby se mi o něj starala nějaká ta holčička...... jako generace přede mnou... a pak mi to došlo .... nikdo se o něj starat nebude, koukej se umět postarat sám, a když budeš chtít holku u sebe, musíš se umět postarat i o ni........ jinak si zůstaň sám

0 0
možnosti
K

knulp

31. 3. 2008 23:14
Ja mam dve holcicky

a jsem moc rad. My tatinkove  jsme ze svych dcer beztak cely nakrivo. Priste by to ale synek byt moh... R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/