Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bondy_

31. 3. 2008 23:07
No, ja nevim, mlada pani,

ale vzdycky jste mela sklony videt cernobile? A jak uz tu mimochodem nekdo trefne poznamenal, muzskym to byva spis jedno nez jejich zenksym, co maji komplexy z toho, ze jsou  "jen" zenske ...

0 0
možnosti
G

gymnazistka

31. 3. 2008 23:48
Líp koukat, velevážený mudrlante

Nějak jste si, vážený, nevšiml, že ten váš výrok nikdo nepoznamenal, ale napsala ho sama autorka v článku. Zas jeden blbej chytrej.

0 0
možnosti
W

Wendolene

31. 3. 2008 22:48
Jeste trochu k tomuto tematu

Trochu mi pripada, ze soucasni rodice jsou ochuzeni o prekvapeni, kdyz se rozhodnou zjistit pohlavi ditete pri ultrazvuku. Myslim, ze je to proste hezci, cekat a pri porodu jste napjati, bude to kluk ci holka? co se tyce nakupovani oblecku a veci dopredu, daji se kupovat neutralni barvy, nikde neni napsano, ze musite mit ruzovou nebo modrou . Take mi trochu nesedi soucasne matky, ktere ve 4.mesici zjisti, ze to bude kluk, uz vyberou jmeno a referuji k tomu miminu v brise jako Jirik. Nas Jirik bude mit tady pokojicek, tahle hracka bude pro Jirika atd. A Jirik bude jeste pet mesicu v brise...Neni v tom zadne prekvapeni

0 0
možnosti

bondy_

31. 3. 2008 23:08
Re: Jeste trochu k tomuto tematu

Ale jo, taky jeste mate moznost si to nechat nerict, zeano.

0 0
možnosti

Chmelař

31. 3. 2008 22:24
jojo

fakt je zajímavý, že to vadí spíš ženských, chlapům je to většinou šumák. dobrý postřeh.

0 0
možnosti
K

kion1

31. 3. 2008 22:15
Volič Národní strany

Souhlasím s Vámi!!!Karma!!!

Vím o jedné muslimské rodině co se(bohužel)přistěhovali z Iráku do okolí Hlinska.Tam je třeba rodina se 6 dcerami,a manžel se stále pokouší o kluka,neboť,jak není kluk,tak dívky jsou prostě v jejich pojetí prostě a jednoduše odpad,nebo chcete-li živý inkubátor:-/

No a manželka,k tomu jaksi nemůže co říct!Krása,ne???:-©

0 0
možnosti
KH

kristi

31. 3. 2008 21:41
dievčatko

som v 7.mesiaci tehotenstva a od 5.mesiaca viem,že našťastie čakáme dievčatko.asi je to vec názoru,ale ja som si dievčatko moc priala.nikomu sme nepovedali,čo čakáme,ale každý mi úprimne praje chlapca...ako keby to malo byť vačšie šťastie,alebo čo.asi sa moc nenosí radovať sa z toho,že čakáte dievča.manžel pochádza z rodiny,kde sa celé pokolenia rodili samí chlapi.budúci týždeň ma čaká ultrazvuk,tak dúfam,že sa doktor naozaj nesplietol.;-)

0 0
možnosti
HN

ajka33

3. 4. 2008 13:20
Re: dievčatko

No tak im to, moja, povedz a pekne hrdo! Povedz im, ze ste si priali dievcatko a ze ho budete mat. Nech prasknu zavistou:-) A ja Ti zo srdca prajem, aby to bolo to najkrajsie a najlepsie dietatko na svete!!! A neboj, doktor sa urcite nesplietol.

0 0
možnosti
W

wiki5

31. 3. 2008 19:10
mne je to taky jedno

jenom jsem nechtel obojzivelnika :)

0 0
možnosti
M

miaow

31. 3. 2008 21:10
Re: mne je to taky jedno

Jo to je pravda. A taky aby byl/a zdravy/a. V Cine se pry holcicek stale zbavuji coz je strasne. V UK mam znamou z Ciny a te odmitli rict, jestli to je holka nebo kluk ve 20 tydnech tehotenstvi, protoze nekteri lide z Ciny jdou na potrat, kdyz je to holka. Hruza co?

0 0
možnosti
JL

nakej_nick

31. 3. 2008 18:47
s prvním odstavcem se dá

souhlasit, ale dál už je to jenom propaganda ...

0 0
možnosti
SO

osmera

31. 3. 2008 18:22
chlapy

Co je na tomhle nejzajimavejsi je to, ze vetsina tehlech zenskych se odvolava na to ze by bylo dobre aby mela zenska kluka aby mel otec radost. Jako ze je to kvuli tomu otci. Ale kdyz se zeptate otce, tak jak pisete je jim to vetsinou jedno (samozrejme potesilo by ho aby si mohl s klukem zakopat fotbal, ale kdyz je normalni tak mu nedela problemy si s holkou ten mic hazet anebo ji v klidu nauci jak do nej kopat).

Takze zensky to svadeji na chlapi, ale jim je to ve skutecnosti jedno.

Proc to teda ty zensky sami sobe delaji ?  (vim Vy na tu otazku taky neznate odpoved)

0 0
možnosti
SO

osmera

31. 3. 2008 18:23
Re: chlapy

Jezisi, sorry za gramatiku, az se stydim.

0 0
možnosti

3lipy

31. 3. 2008 18:19
Terezko,

Pearl Bucková ve své knize "Dobrá země" tuto problematiku výstižně popisuje.

Moje setra má 3 kluky a upřímně mi dceru záviděla. Nás bylo 5 holek a tatínek nikdy neřekl ani slovom že má samou holku. Můj syn má 3 kluky a bylo mu taky  šumafuk co to bude. Takže je to na každém jak to příjme. Hlavně že to má všechno co má být. L.Č.V

0 0
možnosti
XX

Lapan

1. 4. 2008 10:49
Re: Terezko,

Moje babička je ze tří holek,které jejich otec miloval, hýčkal a zbožňoval tak jako nikdo jiný na světě ač se mu široké okolí tak trošku vysmívalo,že má jen holky vždy jim  je z hrdostí sobě vlastní  odpověděl,že je pyšný na své milované dcery a nic na tom,že nemá syna měnit nebude a nic mu na to nevadí.  A když se narodila moje máma tak babičce jeden doktor div nekondoloval a druhý doktor o setřel - řekl,že si tu holku klidně vezme,že má doma snad 4 kluky a po holčičce zoufale touží a máma pak byla tátovým (mého dědy) mazánkem byl z ní prostě totálně paf.

0 0
možnosti
GA

ixiiiii

31. 3. 2008 16:50
nezávidím Vám

Nechápem, že jednu inteligentnú, emancipovanú ženu v dnešnej dobe dokážu vytočiť také kydy...nie je lepšie to s nadhľadom prejsť?Nerobí z nás práve takéto prázdne stoparčenie sa práve tie slabšie?O čom to je?Feminizmus je už pasé, nemusíme už nikomu nič dokazovať...keď je človek jednoducho dobrý v tom čo robí presadí sa aj tak, keď nie doma tak niekde inde.Robím si doktorát z organickej chémie v Belfaste a 90% mojich spolužiakov sú ženy....darmo čo sa týka lenivosti na chlapov nemáme, takisto ako čo sa týka húževnatosti oni nemajú na nás.Tu predsudky o tom čo  je a nie je pre ženy dávno padli.Mne je vždycky normálne smutno keď čítam takéto ublížené články...v tom našu silu rozhodne nevidím.

0 0
možnosti
TAMAŠ

tvrdá a malá a šikovná

31. 3. 2008 17:20
Re: nezávidím Vám

To já si zase nemyslím že jí to až tak moc vytočilo... Prostě se o to chtěla podělit i s náma ostatníma v jejím blogu, že i takovýhle lidi jsou.

0 0
možnosti