Zimolo, přiznej čí jsi loutkou

Podle Sobotky je loutkovodičem buď M. Zeman, nebo A. Babiš. I Jihočeši se totiž přidali ke krajům, které by chtěly schopnějšího lídra. Babiš však není hloupý, aby se chtěl Sobotky zbavit. Lepšího likvidátora ČSSD jen sotva najde.

I v posledním klipu si premiér Sobotka "naběhl na vidle", když v souvislosti s vyšetřováním reformy policie prohlásil: "Současné rozbroje nebudou mít vliv na komunikaci uvnitř vlády. Pro nás jsou důležité věci, které jsme slíbili voličům." 

Koukněme se do vládního programového prohlášení, co mimo jiné, pan Sobotka svému národu slíbil. Stojí tam: "Vláda předloží ústavní zákon o obecném referendu, včetně referenda na základě lidové iniciativy, který umožní občanům rozhodovat přímo o zásadních otázkách fungování státu".

Pane Sobotko, čas doslova uhání a volby se kvapem blíží. Na přípravu zákona o referendu Vám už moc měsíců nezbývá. Možná by neškodilo, kdybyste v těchto předvolebních klipech, ve kterých zatím ještě hrajete stěžejní roli, nám podával průběžné informace, jak se práce na slíbeném zákonu o referendu blíží ke zdárnému konci.

Autor: Štěpán Bicera | čtvrtek 2.2.2017 13:43 | karma článku: 35,33 | přečteno: 1221x