Witowská na Hrad

"Dneska jsem si poslechl ve zprávách, že, hm..." pan Drahoš se v debatě dostává do úzkých a nápovědou mu překvapivě pomáhá bystřejší moderátorka Witowská: "už i Německo". J. Drahoš po ní s úlevou opakuje "už i Německo ustupuje.."

Je tohle vůbec ještě debata, patřící do předvolební kampaně?Jak dlouho museli tohle představení pan Drahoš s moderátorkou a bůh ví s kým ještě trénovat, když paní Witowská přesně ví, co se panu Drahošovi vykouřilo z paměti?

Co to máme za vědátory, mermomocí se deroucí na křeslo prezidenta, aniž by dokázali pohotově zaujmout názor na běžné události kolem nás? Co je to za kandidáta, když musí mít předem dohodnuté otázky a na ně si do paměti pracně a nakonec i marně ukládat od kohosi nadiktované odpovědi? Co to máme za akademiky, když je bystrostí předčí moderátorka?

Pokud se už může silou mocí prosazovat na Hrad jedinec politikou doslova nepolíbený, tak bych pro příště doporučoval nominovat inteligentní, bystrou, mladou, svěží a pohlednou moderátorku Světlanu Witowskou.

Kandidovat už v těchto volbách, zapomenu na Zemana a jsem pro ni všemi dvaceti.

Autor: Štěpán Bicera | sobota 27.1.2018 10:03 | karma článku: 37,61 | přečteno: 1439x