Prague pride

Přemýšlím, proč takový název. Že se v Praze o víkendu sejdou tisíce homosexuálů, mnozí i ze vzdálené ciziny? V loňském roce do Prahy za sexem přicestovalo přes 30 tisíc gayů. Za první pololetí letošního roku se nakazilo virem HIV přes 90 takto orientovaných.

Více než dvakrát víc, co heterosexuálů. Vyjádřil li by se podíl k celkovým počtům gayů, které se dá asi těžko zjistit, jednalo by se určitě o hrozivé číslo. Léky sice dnes prodlužují latentní stav onemocnění, zadarmo to ovšem není. Takže je nezodpovězená otázka, kolik nově HIV pozitivních nám v Česku po této okázalé homosexuální pýše přibyde a o kolik se zvýší náklady na udržování nakažených ve snesitelném stavu.

Vysoká promořenost touto vážnou nemocí svědčí o tom, že mezi gayi je velký podíl nezodpovědných a lehkomyslných jedinců. Dnešním průvodem chtějí mimo jiné veřejnost přesvědčit, že se za svou zbloudilou sexuální orientaci nestydí. Naopak, že jsou na ni pyšní.

Dnes je už dokázáno, že jde o genetickou malformaci, za kterou takto postižení nemohou. Je dobře, že je za to většinová zdravá společnost netrestá jako kdysi. Snaží se je pochopit a žití jim co nejvíc usnadnit. Bylo by ale velkým nesmyslem chtít, aby se homosexualismus začal chápat jako něco zcela normálního. Na co by měl být takto postižený notabene i pyšný, či se pokládat se za něco lepšího než jsou heterosexuálové.

Bohužel v podtextu průvodu Prague pride podobné snahy cítím a tomu je třeba bránit.

Autor: Štěpán Bicera | sobota 16.8.2014 12:59 | karma článku: 22,63 | přečteno: 752x