Potřebuje víc policistů

Podle primátorky Kolína nad Rýnem se musí postarat o to, aby se silvestrovské incidenty víckrát neopakovaly.  Paní primátorko, mýlíte se. Německo nepotřebuje víc policistů, ale méně imigrantů ze zaostalých zemí. Nejlépe žádné.

Také se podle ní musí dát kamery do každé ulice, aby policie mohla dění ve městě pozorně sledovat a ze snímků identifikovat pachatele. Přistěhovalci pravděpodobně nebudou vzdělaní a sotva budou pracovití. Určitě však nejsou natolik praštění, aby nerozpoznali místa sledovaná kamerami a pokud se budou chystat na nezákonnosti, přehodí přes hlavu kapuci a nepozná je ani Bystrozraký.

Před týdnem politici varovali před spojováním útoků s běženci. Dnes přiznávají, že jich bylo mezi násilníky většina. Ještě pár dní a vyleze z nich, že to byli utečenci do jednoho.

Primátorka také prohlásila, volně přeloženo, že Němci musí nově příchozím vysvětlovat, že evropské ženy nejsou laňky, na které samci bez otálení hopsnou. Nesmí jim také zapomenout říct, že prdprdprd a crrrrrr se dělá do takových bílých hrnců. Do stojícího na zemi mohou to i to, do připevněného na zdi jen crrrrr. Ta dirka vzadu se utírá papírem a nikoliv palcem. Potraviny v regálech obchodů se musí nejdřív zaplatit a pak teprve se mohou sníst.

Samozřejmě, že přeháním, ale pokud primátorka vážně prohlásí to, co řekla o osvětě chování k ženám, tak jsem si nemohl pomoct, abych to nerozvedl. Přivandrovalci perfektně vědí, která země EU je vůči nim nejštědřejší a znají i šance, které mají na azyl. Stejně dobře ví, že zmocnit se ženy násilím je už nejen v Evropě trestné. Ženy obtěžovali s vědomím, že v zemi, kde vládne A. Merkelová si německá policie netroufne proti nim zasáhnout a vyšlo jim to dokonale. 

 

Autor: Štěpán Bicera | pondělí 11.1.2016 15:50 | karma článku: 29,03 | přečteno: 472x