Evropská unie hasí plameny

Místo aby EU "ústí hadic" zaměřila na ohnisko požáru, řeší komu a kolik přidělit imigrantů. Zatím jde o Syřany a Eritrejčany. Podobně rozvrácených zemí je však v Asii i Africe bezpočet a v nich na miliardu lidí.

Těžko mezi nimi najít stát, který by odpovídal evropské představě demokracie, svobody, způsobu vládnutí a životní úrovni. Vezmeme-li rozhodnutí EU o přijímání utečenců z Eritrei a Sýrie za precedens, stejně  by šlo odůvodnit imigraci i z dalších států Afriky, Asie a nakonec i z Ukrajiny.

Obdobím, které dnes prožívají africké a asijské státy, si v minulosti prošla i Evropa. Její obyvatelé dřeli dennodenně dvanáct i více hodin za almužnu rovnající se záchovným dávkám. Když si vrchnost usmyslela válčit, museli narukovat a pokládat životy na bojištích světa. Pomaleji vyvíjející se země Afriky a Asie to prožívají nyní. Někteří obyvatelé z této vývojové fáze prchají a to je stejné, jakoby se žák první obecné chtěl vyhnout dlouholetému učení-mučení tím, že přeskočí do posledního semestru university.

Do Evropy se valí z "prokletých" zemí světa statisíce utečenců. Ta věrna lidskosti v duchu jednadvacátého století je nemůže nechat utopit v moři, či je postřílet na přepravních bárkách. Na jejím území se tak rychle navyšují počty i negramotných a primitivních jedinců, kteří uhlazené evropské manýry pokládají za slabost, bílé osadníky, neschopné uhájit své teritorium, za omezence a křesťany za nevěřící psy. Od takových nelze čekat vděk vůči chlebodárcům, ani ochotu se přizpůsobit a respekt k zákonům.

V Evropě jsou už léta nastěhovány miliony lidí z Asie a Afriky, z nichž někteří ani neskrývají zášť vůči bohatším a spokojeněji žijícím Evropanům. Jejich počty se teď dramaticky navýší. Jak dlouho se spokojí s ojedinělými teroristickými útoky? Nejsou někteří agenty Islámského státu? Dokázal-li získat moderní těžkou vojenskou techniku, nebyl by pro něj problém vyzbrojit ručními zbraněmi armádu přistěhovalců a vytvořit z nich mocnou sílu, bojující metodami, se kterými by si dnešní přetechnizovaná armáda těžko věděla rady.

S obnovením všeobecné vojenské povinnosti lze proto jen souhlasit. Muže je třeba naučit střílet, a připravit takticky na válku v zástavbě. Vycvičeným přidělme osobní zbraň s bednou nábojů a vytvořme z nich domobranu, jako to mají ve Švýcarsku či Švédsku. Z dnešních bezbranných králíků, trpně čekajících, ze které strany přiletí smrtelná rána za slechy, udělejme bojovníky, schopné uchránit svou rodinu, město, vlast.

Nadarmo se neříká, čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. Chce-li Evropa přežít v podobě, do jaké se po dvou tisíciletích dřiny, válek a odříkání vyvinula, musí si přiznat, že spontánní multi-kulti skončilo fiaskem. Pouštět do Evropy bez pečlivého a přísného výběru běžence nemá opodstatnění, ale je slepou uličkou končící bezednou propastí.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Bicera | pátek 29.5.2015 9:44 | karma článku: 29,87 | přečteno: 584x