Diskuze zablokována.

V Novinkách jsem si dnes ráno přečetl, že třináctiletou dívku při čekání na školní autobus znásilnili dva spolužáci. Jak prohlásila paní, co si ji osvojila, ti dva dobytkové se na ní vystřídali. Všichni tři zapojení jsou Romové. Diskuze zablokována.

Dál paní uvádí: Dcera je jak fyzicky, tak rozumově malinko pozadu. Narodila se už v šestém měsíci těhotenství. Ve čtyřech letech, kdy jsem si ji brala z kojeneckého ústavu, měla mozek vyvinutý jako roční děcko. Snažíme se to všechno dohnat. Chci dokázat, že když funguje výchova v rodině, mohou i romské děti vyrůst ve slušné lidi a plnohodnotně se zařadit do společnosti. Neubližují ji ale bílé děti, ale paradoxně C.ikáni. Holka je hrozně důvěřivá a toho chuligáni ve třídě zneužívají. Naposledy se jí vymočili do láhve s pitím, které měla k svačině.

Tolik osvojitelka. Vzdát se prý nehodlá.

Myslím, že tento příběh je přímo tragédie sama. Krkavčí máma vrhne nedonošené retardované bejby. To hned po porodu přijde do inkubátoru. V něm pár měsíců drahé péče, aby neumřelo. Pak do kojeneckého ústavu. Znovu nemalé náklady. Z kojeneckého ústavu si ji osvojí žena z Domažlicka. Vezme si za cíl z ní udělat řádného člověka. Devět let se snaží a pak jí holku ve třinácti znásilní její soukmenovci. Za pár let si osvojitelka bude muset přiznat, že veškerá snaha marná.

Co bude dál? Retardovaná dívka bude sexuálním cílem podobně postižených soukmenovců. Sterilizaci odmítne. Bude rodit děti. Jedno za druhým. Přijdou do ústavů. Budou retardované. Osvojí si je rádoby matky Terezy a budou chtít z nich vychovat plnohodnotné občany. Místo toho se stanou sexuálními cíly podobně hloupých chlapců. Sterilizaci odmítnou. Budou rodit retardované děti. Ty přijdou do kojeneckých ústavů......

Udělala se někde chyba? Diskuze zablokována.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Bicera | úterý 13.10.2009 10:00 | karma článku: 30,33 | přečteno: 2564x