Sexuální břídilové před soudem - III. díl

   Na přání zanedbatelného množství čtenářů, zveřejňuji další pokračování sexuálních břídilů. Ti, kteří si pokračování nepřáli, ho tudíž musí číst z přinucení. II. díl získal nadprůměrnou karmu, takže se propadákem nestal. Počet zájemců o tématickou oblast sice zůstal pod limitem 1000, ale vycházím z toho, že zbývajících cca. 250 čtenářů o článku neví a tím si ho ani logicky nemohou přečíst.    III. díl podávám tak, jak jsem odhalil texty v archivech a nebo i ve veřejných publikacích. Doufám, že se minimálně tak dobře pobavíte, jako v případě II. dílu. Těch, kteří si stěžují, že jsem citáty opsal, je mi líto. S citátem totiž nelze dělat nic jiného, než ho opsat. Někdo se ozval, abych citáty nekomentoval. Pakliže se mu komentáře nelíbí, ať je nečte. Tím je problém zcela jednoduše vyřešen.

Imaginární Incubus, středověký mytologický démon, znásilňující ženy ve spánku...

 

   § "Prohlašuji na svou mužskou čest, že paní Vlastu K. jsem neznásilnil. Na svoji obhajobu uvádím, že ona je zřetelně o hlavu větší, o 20 kilo těžší a čtyři roky rozvedená."

(To, s tím rozvodem, není žádná tělesná vada. Znásilnit však takového obra, může být velice komplikovaná záležitost. Dala Vám dobrovolně...dala Vám dobrovolně... pěstí do nosu?)

   § "Pracovní neschopnost u mne nenastala, neb v současné době jsem v osmiměsíčním těhotenství pro neopatrnost na pracovišti.

(K zakázaným činnostem v čase pracovní doby, např. v továrnách u obráběcích strojů, by mělo být napsáno: "Noste ochrané brýle, kouření zákázáno a zvýšená opatrnost při souložích!").

   § "Když jsem zjistil, že jmenovaná Dagmar L. na můj nechtěný dotek reagovala ženským způsobem, šatnu jsem uzamkl."

(No, dobře. Co bylo ale potom? Začal jste jí předčítat básně a nebo jste společně zpívali národní hymnu?).

   § "Trvám na tom, že mi moje manželka byla z doktorem nevěrná, poněvadž  podezřele často opakovala, že kam nemůže slunce, musí lékař."

(Do dělohy málokdy svítí slunce. To je zkušenost všeobecně známá. Proč by tam ovšem musel zrovna lékař, když nejde o zdravotní důvody, je diskutabilní. Já osobně bych lékaři návštěvy dělohy Vaší manželky striktně zakázal, za předpokladu, že Vám to nezpůsobuje žádné erotické potěšení).

   § "S uvedenou nezletilou Natalií K. jsem rozhodně nic neměl, poněvadž vím, že je jí třináct let a jsem pověrčivý."

(Připomíná mi to onu manželku, která vyzvala svého milence, aby skočil honem z balkonu, neboť do bytu vkročil manžel. "Blázníš? Vždyť bydlíte ve 13. poschodí", opáčil milenec. Nevěrná žena však trvala na svém: "Tak koukej skákat a nebuď pověrčivej!").

   § "Myslím, že zde přítomná Pavlína M. měla na znásilnění zájem, protože mě jednak ani trošku nekousla do ruky, kterou jsem jí přitiskl an ústa aby náhodou neřvala a jednak neměla spodní prádlo."

(Ano. Nekousání do ruky a nenošení spodního prádla je u žen zcela jasným znamením: "Znásilni mě! Já Tě nepokoušu!")

   § "S naší závodní kuchařkou Simonou S. jsem navázal poměr u plotny, když tato byla vychladlá."

(To je jasné. Když chcete navázat poměr s vychladlou Simonou, jde to nejlépe přišoupnout jí k plotně, aby se ohřála).

   § "Obžalovaný René M. mě přepadl a dožadoval se intimního styku. Na otázku vyšetřovatele, zda jsem volala o pomoc, odpovídám, že nikoliv, neboť v podobných situacích nejsem zvyklá o pomoc volat."

(Když to René M. zvládnul sám bez cizí pomoci, tak by bylo nesmyslné volat o nějakou další pomoc. Zachovala jste se správně, neboť v takových situacích - jak přiznáváte - o pomoc zásadně nevoláte. Hrozí  totiž nebezpečí, že když začnete křičet, tak by se násilník mohl leknout a nedodělal by to. A stůjte potom někde sama nahá, jako kůl v plotě!?).

   § "Náš mimomanželský styk v čekárně byl naprosto náhodný, když jsme tam spolu dlouho čekali na autobus, pršelo a nebylo co na práci.

(Nuda, nicnedělání a hlavně taková příležitost nedělá pouze zloděje, ale i děti).

   § "Nemám nic proti tomu, navštíví-li manželku lékař, nesnesu však, aby tak činil v noci a lezl do bytu oknem."

(Možná, že takový příchod k Vaší manželce ze strany lékaře, je dokonce součástí diagnozy a terapie. Na Vašem místě bych se ho na to opatrně zeptal. Pouze ošetřující lékař ví přesně, co takovému pacientovi kde schází).

   § "Obviněný Richard H.  udeřil poškozenou Danu L. lopatou přes zadní část těla, která se připojuje k trestnímu oznámení jako věc doličná."

(Je to poprvé co čtu, že se dámský konečník stal součástí důkazu v soudních spisech).

   § "Když jsem šel za Marií, musel obviněný Tomáš D. od ní zrovna odcházet, protože v průjezdu mi dal někdo facku."

(Jde o národní obyčej, uplatňovaný hlavně v Praze na Žižkově. Když se frajeři potkají v bordelu, zdraví se vzájemným fackováním).

   § "Na nezletilou mě ve frontě na zmrzlinu tlačily pouze důvody kapsářské, nikoliv úchylné."

(Okrádat nezletilé zcizením portmonky, žádná úchylka podle Vás tedy není. Kapsářství považujete za povolání jako každé jiné, pouze s tím rozdílem, že odměny rozdává soud, někdy až do pěti let odnětím svobody. Jedná se tím pádem o povolání značně ztrátové a bylo by tedy radno najít si takové povolání za jejíž výkon se nechodí soustavně za mříže).

   § "Docházelo kvůli Jarmile T. ke rvačkám mezi muži, a to ženatými, když se jich u ní v bytě sešlo větší množství."

(Zřejmě docházeli k Jarmile T. nikoli z důvodu, aby si zasouložili, nýbrž, aby se tam mohli pořádně poprat. Jde patrně o zvláštní druh ukájení ženatých mužů, poté cestou do nemocnice).

  

   Prostě, sranda musí být, jinak by nikdo nepřišel na pohřeb. Ovšem IV. díl "sexuálních břídilů" již nepřipravuji. Příště bych chtěl napsat něco vážného a poučného, jako např. "Pečení buchet bez mouky". Druhý díl by se mohl nazývat "Chození na záchod zbytečně". Nebo tak podobně, co každého zajímá.

   Než ovšem dám opět něco dohromady žádám své čtenáře, aby v mezičase přemýšleli o něčem rozumném a pokrokovém, co přivede naší planetu o řádný kus vpřed. Např. na téma "Co dělá vítr, když nefouká?" Přeji každému mnoho štěstí a úspěchu - na brzkou shledanou!   

 

 

 

  

  

  

 

Autor: Jan Berwid-Buquoy | čtvrtek 18.3.2010 3:48 | karma článku: 18,71 | přečteno: 1884x
  • Další články autora

Jan Berwid-Buquoy

Kriminální iluze socialismu

29.2.2024 v 23:56 | Karma: 18,66

Jan Berwid-Buquoy

Anatomie atentátníka

25.1.2024 v 17:47 | Karma: 11,12

Jan Berwid-Buquoy

Kdo vraždí ženy?

12.12.2023 v 0:14 | Karma: 17,28

Jan Berwid-Buquoy

Nešťastná země zvaná Rusko

27.11.2023 v 18:47 | Karma: 28,28