Důvěrné pohledy do konečníku aneb Jak se bránit proti šikanám?

Pestrost šikan ze strany německých výkonných orgánů vůči českým občanům je obdivuhodná. Zdá se, že nechybí vůbec nic. Nedávno zazvonila u dveří našeho zámku v Táboře-Měšicích asi 40. letá učitelka. Před časem navštívila svoji německou kamarádku v Kielu (přístav ve spolkové zemi Šlesvicko-Holštýnsko, severní Německo). Na silnici mezi Kielem a Laboe bylo její auto zastaveno třemi policisty v civilu, z toho jedna byla žena. Manýry této skupinky nebyly zrovna výběrové. Podezíraly prý učitelku, že na dané trase provádí prostituci. Musela si vyhrnout sukni, sundat kalhotky a opřít se rukami o přední kapotu. Policistka si oblékla gumové rukavice a ukazováček jí zavedla do konečníku. Z blízkosti několika centimetrů jí pátrala zrakem v zadku. Ostatní dva policisté byli přítomni a museli se pouze na příkaz jejich kolegyně otočit. Policistka prý prohlíží konečník učitelky proto, aby se přesvědčila zdali tam "nepřechovává drogy".

Důvěrné kontroly konečníku se prováděly již ve starověku...

Nechutnost uvedené scenérie není třeba komentovat. Otázal jsem se postižené, zdali nahlásila vyše uvedenou příhodu výkonným orgánům České republiky. Odpověděla: "Nenahlásila. Stydím se, ale vím, že takových případů je více. Ostatně, chci si uchovat své pracovní místo ve školství. Nemám zájem na nějakém vyšetřování, které by mě nakonec mohlo existenčně ohrozit."

No, dobře, ale proč to tedy vypráví zrovna mně: "Jsem vášnivou čtenářkou vaších článků v Reflexu, iDnes a Aktuálně.cz. Vím, že se touto problematikou profesionálně zabýváte. Jako zpravodajský důstojník sám nejlépe budete vědět, jak s informací naložit." Dále mi sdělila, že za kamárádkou do Kielu pojede opět příští rok. Chtěla ode mne radu, jak se proti německému policejnímu teroru tohoto druhu bránit. Náležitě jsem jí poučil:

"Madam, existují pouze dvě legální možnosti. Pokud možno sdělte je i svým známým o kterých víte, že se jim přihodila rovněž podobná šikana. Německým orgánům nejde vůbec o nějaké obvinění z neexistující 'prostituce' nebo z 'uchovávání drog v konečníku'. To jsou pouze operační výmysly k legalizaci policejní šikany. Jim jde o to znechutit vám pobyt na území SRN a eliminovat váš případný návrat k německé kamarádce na minimum. Německo se momentálně nalézá v morálním rozkladu. Demontáž tradiční demokracie Konrada Adenauera, Ludwiga Erharda a Willyho Brandta lze pozorovat v SRN takřka všude. Německá úřednická demokratura si razí cestu do všech institucí SRN a považuje českou liberální demokracii za hlavní nebezpečí. Vy jste, coby učitelka ovládající němčinu a angličtinu, prostě pro ně nositelkou takového nebezpečí, ať jste si toho vědoma či nikoli. Z  české pedagožky je nutné učinit obratem ruky 'prostitutku' a 'přenašečku omamných drog v konečníku.' Tomu rozumí každý a přesně tím chápe i protiopatření. Jde o to vás ideologicky bleskurychle odrovnat. Co kdyby jste někde vykládala jak to chodí v Čechách? Jak to chcete vysvětlit, že vy máte od roku 1990 stabilní zaměstnání a vaše kamarádka, rovněž učitelka, je už po šesté pro nic za nic bez zaměstnání, bez budoucí šance na cokoliv? Její výdaje neustále rostou! Vy máte tím pádem třikrát větší příjem než ona, ačkoli by to mělo být logicky opačně. A teď si představte, že vaše kamarádka a rovněž pedagožka vás vyzve, aby jste před shromážděným pedagogickým sborem a studenty přednášela jak to jde v SRN od desíti k pěti. Jediná obrana úřednické demokratury je toto: 'Prosím vás, kdo bude věřit nějaké kurvě, která šlape na silnici u škarpy a je podezřelá z toho, že převáží v prdeli kokain!?' Tím jste morálně odrovnána a je znovu nastolena stará rovnováha. A nyní k těm dvěma legálním možnostem obrany. První se jmenuje získat diplomatický pas. To je ta nejůčinnější obrana. Nikdo se vás nesmí dotknout. Žádná instituce vás nesmí terorizovat. Pouze s diplomatickým pasem jste v SRN svobodným občanem. Pro normálního smrtelníka je získání diplomatického pasu v ČR naprosto nemožné. Druhou možností legální obrany je prohlásit se za Žida, resp. ve vašem případě za Židovku. Tím si ušetříte mnoho nesnází a může se vám dokonce podařit přimět šikanující byrokraturu k omluvě a k následnému útěku."

Má to však jeden háček. Kontrolující "pilný" německý policista by mohl chtít důkaz, že jste opravdu Židé. Tomu lze předejít tím, že si na levý rukáv necháte našít žlutou Davidovu hvězdu s německým nápisem "Jude" (Žid). Hvězda není za normálních okolností v České republice k dostání. Odznak je tedy nutné si s nápisem nechat soukromě vyrobit.

Jakmile vás v Německu s vaším autem zastaví, vystrčíte z okna automobilu levou paži s Davidovou hvězdou a začnete řvát na celé okolí, aby to všichni slyšeli: "Já jsem Žid!" (Ich bin ein Jude!). To vyvolá v řadách německých kontrolórů paniku, nejistotu, strach a pakliže budete mít stěstí - i úprk z místa činu.

Aby věc byla navíc stoprocentně legální, bylo by ideální stát se členem nějaké židovské organizace. Problém je pouze v tom, že i ona instituce bude chtít přesvědčivý důkaz, že jste občané židovského původu. Na tom by to mohlo zvadnout. Proto by bylo nejlépe vyhledat takovou organizaci, která přijímá i tzv. "podpůrné členy". To jsou lidé,  kteří platí pouze podpůrné příspěvky a jinak se do ničeho nepletou. Takovýmto opatřenímím sice Židé nejste, ale přesto máte potvrzení a členský průkaz, že jste. Tím je celá věc perfektní a můžete se bez obav a s úsměvem na tváři vydat do Německa.

 

Autor: Jan Berwid-Buquoy | pondělí 11.10.2010 13:38 | karma článku: 32,92 | přečteno: 5086x
  • Další články autora

Jan Berwid-Buquoy

Kriminální iluze socialismu

29.2.2024 v 23:56 | Karma: 18,66

Jan Berwid-Buquoy

Anatomie atentátníka

25.1.2024 v 17:47 | Karma: 11,12

Jan Berwid-Buquoy

Kdo vraždí ženy?

12.12.2023 v 0:14 | Karma: 17,28

Jan Berwid-Buquoy

Nešťastná země zvaná Rusko

27.11.2023 v 18:47 | Karma: 28,28