Mít odvahu udělat to, co je správné

Zapamatujte si toto: Všechno, co je správné, nikdy, nikdy, nikdy nebylo snadné. Následovat svoje přesvědčení znamená, že musíte čelit kritice a chotni ji přijmout od všech, kteří postrádají odvahu udělat to, co je správné

Zapamatujte si toto: Všechno, co je správné, nikdy, nikdy, nikdy nebylo snadné. Následovat svoje přesvědčení znamená, že musíte čelit kritice a chotni ji přijmout od všech, kteří postrádají odvahu udělat to, co je správné a oni ví, že to je správné. Nazývá se to: cestování bez cesty, neboli česky: jít si svoji cestou, dělat věci jiným způsobem než lidé byli zvyklí.

Moje administrativa je stoprocentně zaměřena na vymícení obchodu s lidmi. Z planety musí zmizet toto moderní otroctví, které je nejenom v USA, ale všude na světě. Odstranˇujeme největší kriminální organizace, které obchodují s lidmi. Nebudeme odpočívat, dokud tento zločin nezastavíme a osvobodíme každé volání po přežití.

Naše hnutí se chystá nahradit neuspěšné a zkorumpované politické zřízení novou vládou, kterou budete kontrolovat vy, lidé Ameriky.

Není nic, co by politické zřízení neudělalo proto, aby se neprovalila jejich lež, aby si udrželi prestiž a moc na váš učet.

Washingtonské zřízení a finanční mediální korporace existují jen z jediného důvodu, jen, aby ochranˇovali  obohacovali sami sebe.

Po dlouhou dobu malá skupina lidí v hlavním městě znásilˇnovala spravedlnost  lidé za to platili.

Atˇ už jsme černí, hnědí nebo bílí, všichni krvácíme stejnou červenou krví vlastenců. Pokud se Amerika sjednotí je absolutně nezastavitelná. Neměl by tady být žádný strach, jsme chránění. Bůh nás chrání.

Zpochybnili jsme prijatou moudrost a převzali zavedené systémy, šli jsme si sladce s davem po proudu. Tak jednoduché, přijmuli jsme to, co bylo jednodušší nebo tradiční a nebo prijatelnná cesta.

Já vím, že každý z vás bude bojovat za pravdu, bude bojovat za naši zemi a za svoji svobodu.

Dokud Amerika zůstane věrná svým hodnotám, věrná svým občanům a svému stvořiteli, pak naše nejlepší dny teprve přijdou. A to vám slibuji.

Donald Trump

-------------------------------------------------------------------

Řekněte mi, kdo by si nepřál prezidenta, který bojuje proti zneužívání dětí, zneužívání drog, což je důvod, proč ho většina celebrit v Hollywoodu tak nenávidí. A ti, co za nim stojí, tak raději mlčí, protože se bojí utoků. Prezidenta, který nepobírá svůj plat a věnuje ho na dobročinnost a snaží se odstranit zkorumpované politiky, kteří jsou nenasytní a schopni všeho...

 

 

Autor: Ivana Lance | pondělí 23.11.2020 22:44 | karma článku: 26,09 | přečteno: 645x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29