Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Opravdu žasnu. Přiznávám, že na mne to video zapůsobilo silným dojmem. Je to více než znepokojivé. Pokud jsem správně pochopil, USA jsou na tom tak zoufale špatně, že je třeba nevšední odvahy na to, aby zachránily samy sebe před vlastními spoluobčany obchodujícími s masem všech barev. Měli bychom vyzvat představitele ČR, aby přestali být shovívaví k našim zbabělcům ve vedení ČT, neboť jejich zpravodajové působící v USA před námi zřejmě dlouhodobě zatajují demonstrace vyděšených občanů, kteří se marně dožadují, aby se policie a všechny silové složky USA přestaly zabývat obchodem s lidmi a začaly tyto zločiny po sebeudání naopak všemi dostupnými prostředky potírat. Jestli je to tak, měli by USA (prostřednictvím nejodvážnějších Američanů v čele s Donaldem Trumpem) poslat zvací dopisy všem zemím, které v tom svinstvu nejedou a jsou ochotny pomoci s vyšetřováním těchto zločinů i za pomoci spřátelených , byť třeba i prťavých , armád.

1 1
možnosti
PK

Pokud si dobře pamatuji, tak je DT po cca 30 letech první amiprezident, který neobhájil podruhé svůj mandát, bo to se nepodařilo tenkrát George Bushovi staršímu. Škoda, fandil jsem mu a důvody se budou ještě dlouho diskutovat v mediích. No faktem je, že prohrává velmi těžko a ten finiš nebyl příliš důstojný...

0 0
možnosti
Foto

Správné je přijmout nevyhnutelný stav věci. Bohužel. Trump promeškal jedinečnou příležitost odejít se ctí a hlavou vztyčenou a uchovat si šanci na znovuzvolení za 4 roky. Takto se on sám zařadí mezi zrádce nejen svého národa ale sebe sama. Zařadí se k nejhorším presidentům, jaké USA měly. Svým chováním zničil vše, co ve své funkci dokázal a je velice smutné vidět, že i v Izraeli, který donedávna jej ctil začíná převládat hořkost a zklamání.

9 1
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik