Kdy budeme žít tak, jako jsme žili před coronavirem?

Kdy dostaneme naši zemi zpět. Kultura se změnila a ne k lepšímu. V krátké době se v USA uzavřelo mnoho obchodů, restaurací. Kostely jsou v neděli ráno zavřené. Kdy budeme mít naše životy zpátky, ptá se Tucker Carlson.

Mnoho našich leaders nám slíbilo, že náš život budeme mít zpátky, až se křivka nemoci covid19 zastaví a bude klesat. Vzpomínáte si, nesmíme zahltit nemocnice. Nyní nám říkají, že náš život budeme mít zpátky, až se nalezne vakcína a lidé se nechají očkovat.

Stát Virginia oznámil, že jakmile k nim vakcína na covid19 dorazí, že očkování bude povinné pro každého občana. Pochopili jste správně, Virginia nebude vyžadovat, aby každý člověk měl očkování proti žloutence, nebo HIV, ani proti meningitidě, přestože podle grafů, na meningitidu zemře každý rok více lidí, než zemřelo na covid19.

Všechny autority na světě nám dokola opakovaly, že vakcína všechno změní, svět se otevře. Najednou je to jinak. Přišla nová zpráva z W.H.O. :

Nalezením vakcíny neznamená, že toto všechno skončí, budeme i nadále v domácím vězení.  Nalezení vakcíny není cílem, cílem je přeorganizování společnosti.

"Nemůžeme se vrátit k tomu, jak jsme žili dříve," řekl Director W.H.O. Dr. Tedros Adhanon. "Pandemie covid19 dala nový impuls zrychlit usilí o změnu klimatu." nechal se slyšet Dr. Tedros Adhanon, který jen tak mimochodem není vůbec žádný doktor. 

Vsadím se, že toto jste nečekali. Co má covid19 a změna klimatu společného? Bill Gates s ním z celého srdce začátkem tohoto měsíce souhlasil, Na své webové stránce uveřejnil esej, kde argumentoval, že lekce z koronavirové pandemie je, že musíme více obětovat, abychom zachránili na Zemi před oteplováním. Lidé, kteří nejsou bilionáři a nepatří mezi vlivné osoby jsou nyní určitě zmateni. Určitě se ptáte, co má covid19 a změna klimatu společného: Za prvé Čína způsobila oboje. Nečekejte, že W.H.O. a Bill Gates budou kritizovat čínskou vládu. Společné mezi covid19 a změnou klimatu je záminka pro masovou sociální kontrolu. Oba problémy se jim hodí k tomu, aby obešli demokracii a donutili bezmocné obyvatelstvo, které se musí řídit jejich příkazy.

Přemýšleli jste někdy, proč naši leaders považují koronavirus za závažnou krizi veřejného zdraví, ale nezminˇují se například o sebevraždách nebo o drogách? Důvod je, když se předávkuje fentanylem a zemře šestadvacetiletá žena, tak se pro Billa Gatese ani pro Dr. Tedra nic nezmění, nestanou se mocnější. Její smrt jim nic nepřinesla, a tak je tato žena nezajímá. Pokud by opravdu chtěli zlepšit lidské životy, jednali by jinak. Zajímal by je každý člověk, každý problém.

Za pouhých několik týdnů se smrtelný virus rozšířil z Číny do Evropy. W.H.O. rozšíření viru nezastavilo, naopak šířila dezinformaci. Naše W.H.O. selhala umyslně, protože je zkorumpovaná, což je velký problém.

Jak může globální oteplování vyhodnotit racionální člověk: Pokud věříte, že emise uhlíku narušejí klima, jak oni tvrdí, podrobně byste se měli podívat na všechny lidi, kteří těží ze systému. Na ty, kteří vědomě ničí naši Zemi, na nejbohatší a nejmocnější lidi, kteří mají velké peníze v tech. monopolech. V monopolech, které přispívají k emisím uhlíku.

Michael Bloomberg je považován za vůdce v boji za zlepšení klimatu. Oni to říkají s vážnou tváří a chtějí, abyste tomu věřili. Přitom M. Bloomberg s jeho tryskáči je klimatickým zločincem.

Bohatí profilují ze systému, vídí se jako hrdinové a vyhýbají se odpovědnosti. Není to jejich chyba, je to tvoje chyba, to jsi ty, kdo zabjí lidstvo, kdo se musí změnit a musí nosit roušky.

Data, která jste v televizi neviděli, řekl Tucker Carlson. Center of Disease Control and Prevention v Atlantě, toto center je financováno federální vládou, vydalo 31, července zprávu, že chybí opakované důkazy, že roušky poskytují jakoukoliv ochranu před koronaviry. Jinými slovy, nošení roušek, může být zcela irelevantní pro šíření viru. Proč tato zpráva není trhákem a není to uveřejněno v New York Times? Všechna média o této zprávě mlčí, řekl Tucker Carlson. 

https://www.cdc.gov/mmwr/Novel_Coronavirus_Reports.html

Pokud bude zvolen Joe Biden prezidentem, bude povinné nosit roušku, i když budete sami venku. Tak nám to ostatně sdělil v televizi. Nevíte, co se děje? Ale ano, víte, co se děje. Strach je učinný, čím více se bojíte, tím více s vámi mohou manipulovat. Proto se vás snaží odloučit od rodiny a od přátel, protože se s vámi lépe manipuluje.

Hodně lidí si myslí a hlavně u republikánů se tato myšlenka stala evangeliem: pokud vyhraje volby Joe Biden, naše strasti skončí, naše vězení skončí. Mýlíte se. Pandemie Wuhan učinila demokratickou stranu v Americe silnou jako nikdy předtím. Proč by se této síly vzdávali?

Jediný prezident, který se kdy dobrovolně vzdal moci, byl George Washington a demokraté souhlasí se zničením jeho sochy.

 

Rioters ve státech, které mají ve vedení demokratickou stranu USA. 

Tucker Carlson a jeho show 24, srpna 2020. Volně jsem přeložila.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ivana Lance | středa 26.8.2020 0:13 | karma článku: 26,76 | přečteno: 882x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 9,80

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,69

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40