Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy, protože jsme každý den o něco starší. Jen ne moudřejší.

1 0
možnosti
JR

J35a20n 29R90á89ž

26. 8. 2020 8:27

Nejjednodušší způsob jak někoho ovládnout, je vyvolat u něj strach.

Domestikovanámu psovi stačí pohrozit rákoskou a on si pokorně lehne a olíže vám ruce. Zvednout rákosku na vlka je pro něj znamení k útoku.

Svobodného tvora strach k poslušnosti ani despotickému vládci nepřinutí. Trend postupného oklešťování svobod, nebyl vyvolán různými uměle vyvolanými důvody náhodou a koronavirus přišel ve vhodný čas jako záminka k nastolení orwelovské diktatury samozvaných elit.

9 0
možnosti
Foto

J71a96n 40Š82i77k

26. 8. 2020 8:20

Hezký článek. Dle mého se už život před dobu Covidovou nikdy nevrátí, i kdyby vir zmizel a nebylo o něm nikdy slyšet. Ať se nám to líbí či ne, bude totiž opravdu přeorganizován a v podstatě ovlivňovat každé lidské rozhodnutí. Např. stavět kanceláře pro dva nebo pro padesát? Žít v centru velkého města nebo raději na okraji či na vesnici? Cestovat 3 x za rok k moři nebo si raději pořídit chalupu? Založit si firmu a podnikat jen jedním směrem, třeba jen cestovku nebo jen automobilový průmysl nebo raději volit více směrů a oborů? Lidé, kteří takto chtít zvažovat věci nebudou nebo se budou stavět proti, stejně budou k tomuto přemýšlení a rozhodování donuceni bankami, které teď budou pečlivě zvažovat do čeho investovat, tím pádem na některé věci prostě člověk úvěr nesežene. Ukázalo se, že za tři měsíce karantény se skoro zhroutil svět a někdo toho využije, jiný zneužije. To samé se týká rozhodnutí týkající se rodin a vztahů. Teprve čas ukáže zda to svět posune o krok dopředu nebo o krok dozadu. Vývoj a změny se však nezastaví. Nějaká změna přijít musela a je lhostejno zda by to byl spustil COVID, teroristi, válka nebo významný objev třeba v robotizaci nebo lékařské vědě Krásný den paní Ivano

6 0
možnosti
Foto

Dík, paní Ivano. Karma. Napsal jste to i z mne, Honzo.... R^

0 0
možnosti
PK

Mráz mi běhá po zádech po přečtení, demokraty s jejich lídrem Americe nepřeji, ale obávám se, že náskok získávají, alespoň z ami tisku to tak vypadá...

5 0
možnosti
GH

A zde je par poslednich zprav o virusu...vedeni v Severni Americe stale jen opakuje to same a casto co reknou, tak za 2 dny zmeni:

https://www.cnn.com/world/live-news/coronavirus-pandemic-08-25-20-intl/index.html

0 0
možnosti
GH

A to same se deje v Kanade a vedouci cinitele nam porad jen opakuji, ze si mame myt ruce a nosit rousku.

1 0
možnosti
IL

Lidé jsou drženi ve strachu. Díky počítačům se zprávy šíří rychle, ale proč každý stát je zainteresovaný, to mi nejde na rozum.

4 0
možnosti