Po stopách iluminátů III.

„Po více než století se ideologičtí extrémisté na obou stranách politického spektra snažili na základě často publikovaných incidentech útočit na rodinu Rockefellerů kvůli výjimečnému vlivu, který má na americké politické ekonomii.

Tato slova publikoval jeden z nejbohatších mužů světa David Rockefeller. Stal se tím jedním z mnoha mužů globální elity, kteří docela otevřeně přiznali svou účast na „konspiračním spiknutí“ s cílem světovlády. Program je jednoduchý. Uvést svět do chaosu a pak nabídnou sužovanému lidstvu řešení v podobě jednotné totalitní vlády, která zajistí pro všechny klid, mír a pořádek. 

V této souvislosti by možná nebylo na škodu publikovat anonymní vyjádření jednoho amerického ilumináta, zveřejněného v knize Jana Von Helsinga „Ruce pryč od této knihy“. Pravost citátu sice nelze ověřit, nicméně dobře vyjadřuje podstatu věci a příčinu dosud poměrně úspěšnosti plánu. Na výtku autora knihy, že ilumináti manipulují se zprávami řekl:

Kdo hledá pravdu, ten najde. Většina lidí, ale vůbec nemá zájem hledat. A proto jsou pro nás jako zvířata, ty také nehledají. Ten kdo nepoužívá vlastní rozum a nebojuje za svou svobodu, tomu ani nebude chybět. Informace jsou přece zde, jsou všude. No ten kdo nechce vidět prostě nevidí. Víte, že ani my se prostě neschováváme. Nikdy jsme se neschovávali. Naše symbolika je jasná v značkách firem, v emblémech. Prostřednictvím televize a novin informujeme lidi o tom, že spějeme ke státu kde budou všichni pod kontrolou, no nikdo se nebrání…“

Ano neschovávají se. Nemají to zapotřebí. Stačí jím skrze mainstreamové sdělovací prostředky, vzdělávací systém a propagaci nízké kultury a konzumu vymýt mozky většiny lidí, kteří pak přestávají kriticky myslet. Když pak vypustí do světa pár pravdivých informací o svých skutečných cílech, nemusí mít obavu. Ti, kteří se postaví veřejně proti, ztratí své veřejné funkce, nebo se jen stanou terči výsměchu a urážek takto maistreamovými médií zmanipulovaných lidí. Většinu lidí si tak ve strachu ze zesměšnění  rozmyslí v budoucnu o těchto věcech mimo své soukromí mluvit.

Když dotyčný kritik bude prezidentem USA, použijí se již jiné prostředky. Třeba jej zastřelí šílený střelec. Americký prezident J. F. Kennedy krátce před svou smrtí mimo jiné řekl.

“Celý svět stojí proti monolitické konspiraci, která se opírá hlavně o skryté prostředky, aby šířila sféru svého vlivu – zakládá se na infiltraci namísto invaze, na podvratné činnosti namísto voleb, na zastrašování namísto svobodné volby, na partyzány v noci namísto armád ve dne.  Je to systém, který upsal velké lidské a materiální zdroje do budování pevně upletené, vysoce efektivní mašinerie, která kombinuje armádní, diplomatické, zpravodajské, ekonomické, vědecké a politické operace .”
 

Přelidněná planeta

Za největší problém současnosti a podotýkám oprávněně považují ilumináti přelidnění planety. Je nás zkrátka moc na to, abychom se všichni uživili a přitom postupně nelikvidovali planetu nadměrnou ekologickou zátěží.

Existují různé koncepce, jak dosáhnout snížení populace. Poměrně účinná je politika jednoho dítěte v Číně. Neúčinné jsou zatím různé osvětové programy spojené s propagací antikoncepce a plánovaného rodičovství v zemích třetího světa.

V minulém článku jsem zmínil válečné konflikty. O dalším způsobu, jak toho dosáhnout hovořil před časem na zasedání globální organizace TED i zakladatel Microsoftu a dnes i velký obhájce programu povinného očkování Bill Gates. Řekl:

„ Dnes žije na světě okolo 7 miliard lidí. Nebude trvat dlouho a bude jich 9 miliard. Pokud vykonáme dobrý kus práce, tak díky vakcínám, „správné“ zdravotní péči a reprodukčnímu zdravotnictví, můžeme populaci snížit o 10 – 20 procent .

Ilumináti a UFO

Až dosud jsme hovořili o působnosti iluminátů v rámci planety Země. Existují však svědectví o tom, že se jedná o spolek, který má i mimozemskou působnost. Respektive je  součástí širšího kosmického společenství, tvořeného technicky vyspělejšími mimozemskými civilizacemi, bohužel však s pochybnou morální úrovni.

Podle několika svědectví po roce 1945 kontaktovali vládu USA eticky vyspělí mimozemšťané. Nabídli mírové technologie  výměnou za vojenské odzbrojení. Vláda odmítla a přijala nabídku jiné skupiny mimozemšťanů, která dodala technologie bez požadavku odzbrojení. Mimozemšťané chtěli  jediné. Možnost provádět genetické a lékařské experimenty na lidech. Od této doby se datuje počátek fenoménu únosu lidí do UFO.

Mnozí jistě si řeknou: Bajnar říká opět bláboly. Měli by však vědět, že tyto bláboly dnes hlásá i např. jeden z bývalých astronautů Edgar Mitchell.

V roce 1997 se šestý muž na Měsíci podílel na takzvaném projektu Odhalení. Při svých výzkumech UFO se například radil s lidmi, kteří hovořili s osobami, jež se podílely na utajování roswellského případu (údajná havárie UFO v roce 1947 ). Řekl  "Je zde zhruba 150 vojáků a vládních úředníků, kteří chtějí o této události veřejně mluvit. Bohužel mají problém s porušením slibu mlčenlivosti. Z jejich svědectví ale jasně vyplývá, že tehdy došlo k havárii mimozemského stroje ," řekl Mitchell. Přiznává však, že osobně nemá s UFO žádnou přímou zkušenost. "Jestliže ale všichni lidé, s nimiž jsem hovořil, říkají pravdu, pak mohu prohlásit, že nás cizí inteligentní bytosti navštívily ," zdůraznil astronaut. Dodal ještě, že došlo i k nehodám jejich dopravních prostředků. Na Zemi bylo nalezeno několik jejich těl a technika. Některé části stroje pak byly znovu použity a jiné "okopírovány".
Mitchella však daleko více znepokojuje jiné skutečnosti. Podle něj se zřejmě použití mimozemských technologií vymklo vládě z kontroly a dostalo se do soukromých rukou. Může se prý jednat o skupiny lidí, jež možná dokonce pracují proti vládě. Ta ale raději vše zamlčuje. "V současné době se pokouším zjistit, odkud tyto tajné skupiny osob čerpají peníze. Hledal jsem v úředních záznamech, ale nic jsem nenašel. Už sám fakt, že chybí dokumentace, svědčí o tom, že něco není v pořádku ," řekl astronaut.
 

Závěr

Moc iluminátů neplyne primárně z vlastnění zbraní či peněz. Plyne z ochoty většiny lidí nechat si vymývat své mozky. Ve chvíli, kdyby většina lidí začala opravdu důsledně používat svůj mozek, pak jejich vliv zanikne.

Jsem optimista. Myslím, že až se změní duch doby, tak k tomu skutečně dojde.

Mimochodem. Kdyby měl kdokoliv zájem se začíst do citátu významných světových osobností o Novém světovém řádu, pak může kliknout zde.

Autor: Petr Bajnar | čtvrtek 30.4.2015 12:21 | karma článku: 26,10 | přečteno: 988x
  • Další články autora

Petr Bajnar

Atentát na Fica

19.5.2024 v 10:10 | Karma: 0

Petr Bajnar

Co měsíc duben 2024 dal?

28.4.2024 v 12:10 | Karma: 0

Petr Bajnar

Chcimírové a chciválkové

3.3.2024 v 11:20 | Karma: 8,49