Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Čeká nás UFO odhalení?

8. července 1947 letecká základna Roswell uveřejnila zprávu: "Letiště pozemních sil v Roswellu s potěšením oznamuje, že ve spolupráci s jedním místním rančerem a šerifovým úřadem v Chaves County získalo jistý disk."

O pár hodin později bylo zveřejněno dementi. Prý se nejednalo o zřícený mimozemský létající talíř, ale o meteorologický balón. 

S fenoménem UFO se lidé setkávali již v minulých staletích. K hromadnému hlášení pozorování neidentifikovatelných létajících objektů však dochází až po roce 1945. Od té doby byly napsány tisíce knih na toto téma. Zabývají se dokumentaci pozorování, únosy lidí do mimozemských lodí, piktogramy v obilí, mimozemskými základnami na Měsíci, popisují tajnou spolupráci některých vlád s mimozemšťany například na přísně střežené základně Area 51, či o tajemných mužích v černém objevující se u těch, kteří byli svědky setkání a nabádají je aby o věci nemluvili. 

Oficiální stanovisko politiků, armády či vědeckého mainstreamu však zůstalo neoblomné: "Neexistuje žádný důkaz mimozemské přítomnosti na Zemi. Veškerá pozorování lze vysvětlit jako přírodní jev, projev halucinace, či úmyslný podvod!" Fenomén byl záměrně zesměšněn a dodnes se na ty, kteří na mimozemskou přítomnost na naší planetě věří, většinová společnost dívá jako na podivíny. 

Nyní jsme však svědky zásadního obratu. Fenomén UFO najednou přestal být veřejně zesměšňován a je začíná být vnímán i v NASA naprosto vážně. Nehovoří se sice ještě otevřeně, že pozorované létající talíře jsou kosmické lodě, zároveň se však tato možnost nově ani nevylučuje! Oficiální zprávy, které projednává i americký Kongres píši o tom, že máme co do činění s objekty, jejichž letové a manévrovací schopnosti se vymykají všem známým pozemským technologiím. K tématu se vyjadřuje i bývalý prezident Obama a dodává, že vše sdělit nemůže. Někteří komentátoři patřící k mainstreamu tak trochu tápou, co si s tématem, kterému se ještě nedávno všichni seriózní badatelé a publicisté smáli, počít.

Publicita které se nyní těší fenomén UFO jistě není náhodná. Dost možná je jejím cílem krok za krokem připravit širokou veřejnost na realitu mimozemského života a přítomnost mimozemšťanů na naší Zemi. 

Osobně patřím k lidem, kteří se domnívají, že vesmír je plný života. Jen v naší galaxii jsou možná tisíce civilizací na různém stupni civilizačního a technologického vývoje. Stejně jako ten pozemský, ani mimozemský svět  není jednobarevný. Při putování vesmírem by jsme podobně jako v řadě sci-fi filmů narazili na civilizace temné, světlé a všechno mezi tím. 

To, že nepřistanou na veřejném místě a na všechny strany z tlampačů neoznámí "jsme tu" má jasný důvod.

Temným mimozemšťanům, podílejícím se mimo jiné i na únosech lidí do UFO a následných lékařských pokusech, stejně jako mrzačení dobytka vyhovuje, že svojí práci konají jaksi incognito.

Světlí mimozemšťané si zase uvědomují kulturní šok, který by mohli ve společnosti vyvolat. Pomáhají nám spíše nenápadně. Například vzkazy piktogramů v obilí, které můžeme vnímat i jako výuku v podobě precizně zhotovených symbolů. 

V duchovních naukách se hovoří o dvou typech bratrstev: temném a světlém. Obě bratrstva mají své představitele žijící na Zemi i ve vesmíru. To co je vzájemně propojuje nejsou členské průkazy, ale neviditelná niť jejímž základem je jev, který nazýváme rezonance. Jací jsme, jak myslíme, čemu se vnitřně otevíráme, to rozhoduje s čím rezonujeme. 

Nepleťme se. I představitelé temné strany mluví o dobru, o krásném novém světě, který by rádi vybudovali. Poznají se však jednoduše podle hesla "Účel světí prostředky". K dosažení svého cíle používají různých podob nátlaku, manipulace a vymývání mozků. Dost možná, že dnešní "všemocné elity", naší loutkovodiči jsou opět jen loutkami jiných "vyšších entit"  nepocházejících z našeho pozemského časoprostoru. 

Představitelé světla na rozdíl od temných nikoho nemanipulují a lidem nechávají svobodnou vůli. Jsou si dobře vědomi, že kdyby lidi nutili násilně k dobru, například  zákazy pojídání masa, propadli by zlu. A tak trpělivě čekají na naší změnu a jsou připraveni nám pomoci ve chvíli, když bez zlých a nečestných úmyslů o pomoc požádáme. Čím vyspělejší, tím méně hmotní. Na obloze je občas možné spatřit zcela průhledné mimozemské lodě, někteří vyspělí již pro cesty vesmírem žádné technické prostředky nepotřebují. Silou myšlenky se v mžiku mohou dostat kdykoliv a kdekoliv a tam poskytnout účinnou pomoc.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Bajnar | neděle 27.6.2021 10:33 | karma článku: 18,18 | přečteno: 547x
  • Další články autora

Petr Bajnar

Co měsíc duben 2024 dal?

Duben roku 2024 se pomalu blíží ke svému konci a mně napadlo zamyslet se nad tím, co se v tomto období ve světě a v našich luhách a hájích stalo.

28.4.2024 v 12:10 | Karma: 0 | Přečteno: 13x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Reportáž z času velikonočního

Je boží hod velikonoční, den kterým vrcholí oslava velikonoc, svátků které již tradičně připadají vždy na první víkend po prvním jarním úplňku.

31.3.2024 v 9:48 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Chcimírové a chciválkové

Minulý týden uplynuly dva roky od zahájení ruské invaze na Ukrajině. Z projevů které k výročí zazněly, nejvíce vzbudil pozornost projev slovenského premiéra Roberta Fica.

3.3.2024 v 11:20 | Karma: 8,08 | Přečteno: 79x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Rok 2024: rok zásadních změn

Rok 2024 začal. Někteří lidé jej přivítali s nadějí, že půjde o lepší rok než 2023, jiní se do budoucna dívají s obavami.

1.1.2024 v 10:18 | Karma: 0 | Přečteno: 83x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Zřiďme pro politiky speciální ZOO!

Po krátké přestávce jsem se letos vrátil k učitelskému povolání. A to víte, není to vždy snadné. Jsou žáci klidní a hodní, někteří však zlobí. Občas se stávají v hodinách i nejrůznějšími zvířátky.

31.12.2023 v 9:06 | Karma: 5,63 | Přečteno: 107x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

Afghánistán zasáhly přívalové deště. Záplavy si vyžádaly nejméně 200 obětí

11. května 2024  10:53

Záplavy na severu Afghánistánu, způsobené přívalovým dešti, si vyžádaly nejméně 200 obětí....

Pražským Klementinem lze brouzdat i mimo otevírací dobu. Virtuálně a z domova

11. května 2024  10:36

Tam, kde končí prohlídková trasa, teď začíná virtuální prohlídka. Díky moderním metodám mohou lidé...

Léky na cukrovku či ředění krve od praktika? Ministerstvo chce změnit podmínky

11. května 2024  10:29

Ministerstvo zdravotnictví (MZd) chce zmírnit pravidla pro předepisování léků praktickými lékaři....

Polární záře, potíže s komunikací. Zemi zasáhla obří geomagnetická bouře

11. května 2024  10:15

Zemi zasáhla v pátek geomagnetická bouře nejvyššího stupně, uvedl americký Národní úřad pro oceán a...

  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.