Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J26o13s70e79f 88P79o85t74r

27. 6. 2021 23:06

Ta událost v Roswelu byla o tom, že vojákům spadlo nějaké tajné zařízení a chtěli ho uchránit před nepovolanými. Proto rozhlásili, že tam spadlo UFO !

Od té doby se datuje zrození nového náboženství - víra v mimozemšťany.

Lidé vytěsnili ze svého myšlení Boha, ale protože musí něčemu věřit nahrazují to mimozemšťany.

A nejen v konspiračních teoriích, ale i ve filmech, většina současných "béčových a céčkových" filmů je o mimozemšťanech. Proč? lidé to hltají a filmařům to přináší peníze. Stejně tak ty nekonečné "naučné" pořady v televizi, sci-fi literatura, svět je posedlý novým náboženstvím . ̈

Přitom není žádný reálný důkaz o jejich existenci, všechno je to pouze výplod představ.

0 0
možnosti
GH

G26e50o60r35g64e 66H12o19l91y

27. 6. 2021 15:06

Dobre, ze o tomto subject pisete...diky.

Media v Severni Americe v posledni dobe tez o tom mela informace:

- protoze TVO je snad jedina verejnopravni TV stanice v Kanade, je pristupna jen zde v Kanade...mela nedavno asi 30-min. porad o UFOs

- ale TVO The Agenda se da najit i na YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=gJkvLGUNkLI

- The New York Times Magazine ted z kvetna mel zajimavy a dlouhy clanek o UFOs ..hledejte 'The New Yorker Magazine UFO'

1 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že jedním z našich úkolů na tomhle světě je vlastně totéž, co tu přírodně probíhá už tisíce let: evoluce. Nikoli ovšem pouze fyzická, nýbrž taky psychická, duševní. Od jednotlivců přes civilizaci k celému lidstvu. Takovýto vývoj by ale měl být přirozený, protože umělý zásah do něj ho zkrátka narušuje, roubuje, láme přes koleno, ničí. No a když se podívám kolem sebe, co provádíme této planetě i sobě, vidím, že před sebou máme ještě dlouhou cestu (i když věci teď mají tendenci se zrychlovat). V takovém případě zatím není důvod, aby nás ti "světlí" nějak oficiálně kontaktovali.

Kdybych prostřednictvím webkamery, kterou bych si zavěsil na strom, pozoroval na kraji lesa mraveniště obývané inteligentními mravenci, kteří by prováděli obdobu toho, co my tady, řekl bych si, že je zkrátka třeba dát jim čas, počkat pár týdnů, měsíců či let, během kteréžto doby by tam přišly a odešly celé generace, a až by to mělo cenu (a oni by toho byli technicky i duševně schopni), pak bych se možná pustil do nějaké komunikace (o webkameru bych se nestaral - i kdyby na ni narazili, nevěděli by, na co se vlastně koukají).

Vývoj ovšem nepřichází od mocipánů, ti jsou zrcadlem našich vlastních nešvarů. :)

Jinak tahleta různá pozorování jsou daleko starší, paradoxně je to jedna z mála věcí, na které se shodují prakticky všechny staré kultury, náboženství apod. Chce to čas a dobrou vůli.

Mezitím doporučuju pentalogii Stopařův průvodce po galaxii. Jednak je to zábava a jednak to člověku pomáhá vnímat různé perspektivy.

0 0
možnosti
JL

Sleduju fenomén UFO, ale nedělám si z toho náboženství, ani Star Trek, ani Black Men...Opravdu je to zajímavá změna v komunikace amerických úřadů na toto téma. Většinou si lidé myslí, že se za UFO skrývají mimozemšťani , někdy ale je zmíněno, že by to mohla být návštěva z budoucnosti - proto nás nekontaktují, aby nás neovlivnili ve vývoji...Nebo návštěva z jiných vesmírů? Každopádně je to zajímavé, kdyby se zjistilo, že MZ, které někteří vědci hledají pokud možno co nejdále od nás - aspoň 1000 svět.let, kolem nás poletují permanentně aspoň od roku 1945. ;-D;-D;-D Bylo by pěkné, kdyby se nějaký jasný důkaz vyskytl už proto, že tzv. Skeptiky by pak odvezli zčásti na hřbitov po infarktech, případně do psychiatrických léčeb. :-)

2 0
možnosti
RS

Odvádění pozornosti patří k osvědčeným metodám manipulátorů. Spíše bych pátral o tom, co chtějí skrývat.

0 0
možnosti
Foto

Časopis Argus přinesl v r. 1947 na obálce snímek létajícího talíře zblízka, jednalo se ovšem o pokusný typ diskového letadla údajně německé výroby. Případně o jeho americkou rekonstrukci. Časopis přinesl tehdy do práce můj kolega.

Pro domácí kutili zde přikládám plánek na zhotovení:

http://www.nebakov.cz/obrazky/ufo2.jpgí

O tom, že se tajné pokusy s podobným typem letadla dělaly - a asi stále dělají, se těžko dá pochybovat. A že se případná pozorování maskují pomocí letounů emzáků, je logické.

Což ovšem neznamená, že nás někdo odjinud nepozoruje. Ale při tak vyspělé technice se nedá předpokládat, že by se nechali odhalit.

Leda že by udělali chybný manévr z hrůzy při zjištění, co se tu na zemi děje.

2 0
možnosti
SB

Rozdělujete mimozemšťany na světlé a temné?

Tak to je hraní si s ohněm! Budete označen za rasistu a nic vám pak už nepomůže!

3 0
možnosti
Foto

Emzáci používají chameleonské skafandry, vybarvené dle situace. Protože mají zdejší manýry prokouknuté. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.