Numerologie

Nikdy předtím bych nevěřil, že půjdu do něčeho takového, jako je numerologický rozbor data narození. Jelikož jsem ale duchovně založený člověk a různým, i velmi alternativním, metodám sebepoznání nakloněn, tak jsme do toho šel... 

A jak jsem se k tomu vlastně dostal? Na začátku roku přišla mé partnerce na e-mail pozvánka na přednášku paní Dagmar Halotové o tom, jak by měl letošní rok vypadat z pohledu numerologie. Jelikož se řídím v životě intuicí, cítěl jsem, že mám na tuto přednášku jít. Záležitost byla o to pikantnější, protože se přednáška měla konat na den mých narozenin. 
Na přednášku jsem jel bez očekávání (očekávání, jak známo, vedou ke zklamáním) a byl jsem mile překvapen, jak moc mi to dalo. Paní Halotová měla velmi příjemný přednes a přednáška byla často vedena formou debaty. Dověděli jsme se mnoho zajimavých informací k základům numerologie, vlivu čísel na náš život, to co jednotlivé čísla prezentují, jak nakládat s energiemi pro letošní rok a mnoho dalšího. Čísla pro nás mají velký význam, určují, jakým směrem je dobré se pro nás vydat, ale stejně zálěží jen a jen na nás, jak naložíme s přítomným okamžikem, a jak se v životě máme.:) 
Půl roku po přednášce jsem cítěl, že je ta pravá doba se znovu spojit s paní Dagmar a požádat o numerologický rozbor data narození, a jména a příjmení. Rozbor lze provádět přes skype, ale mně je sympatičtější osobní kontakt. Zajel jsem si tedy pro něj do Ostravy. Opět jsem se snažil nemít očekávání. Cestou vlakem do Ostravy mi to ale v hlavě řádně šrotovalo. "Augustini, Augustini, zas vyhazuješ prachy za hovadiny?" :) 
Paní Dagmar už měla výklad mého data přichystaný na papíře a začali jsme spolu mluvit o tom, kde bydlím, co dělám za práci, o mém dětství, dospívání a rodičích, partnerském vztahu, celkově o tom, jak vypadal a vypadá můj život. Potom přišla na řadu její výklad toho, na co jsem dobrý, o mých vlastnostech, čeho je lepší se zdržet a čemu se naopak věnovat. Nejvíc vhod mi přišli "tipy" na to, co dělat profesně, Mé současné zaměstnání nesplňuje vůbec nic od toho, co bych v životě rád dělal. Řeším to dlouhodobě, ale stále ještě trčím v továrně, ikdyž už jen do konce tohoto měsíce. 
31. Srpna letím do Gruzie. Opět hlavně proto, že cítím, že tam mám jet. Mj. mám v plánu pokus o zdolání pětitisícového Kazbeku, ale ono to stejně není o turistice. Bude to o sebepoznání. Cítím, že to nebude krátká cesta. Možná se protáhne klidně i na rok. To jsem ale od numerologie trochu odbočil. No vlastně neodbočil. V datu narození prý mám, že u mě cestování hraje velkou roli. To už v minulosti velkou roli hrálo. Cestování stopem po Evropě mě dost ovlivnilo. 
Kdybyste taky chtěli vyzkoušet numerologický rozbor, popř. zajít si na nějakou přednášku, zde jsou webovky paní Halotové... http://www.numerologie-hadanka.cz/ , kde se můžete i dočíst více o numerologii. :) 
Štěstí a lásku. 
Michael 
 

Autor: Michael Augustini | čtvrtek 6.8.2015 18:39 | karma článku: 7,12 | přečteno: 311x
  • Další články autora

Michael Augustini

Poznej Česko

10.6.2015 v 20:43 | Karma: 7,83

Michael Augustini

Park Narodowy Gór Stolowych

25.4.2015 v 12:13 | Karma: 12,94