"Creepy" třešně zdrogovaly převážně starší generaci

Starší generace tápe. Nasává opojnou rudou drogu. Mladší se nad tím neustále zamýšlí a tvoří protidrogová centra. Analýzy prováděné "protirudou organizací" jsou opodstatněné vývojem událostí. Léčba je na spadnutí a infikovaných přibývá. Dobrou zprávou je, že léčit může každý! I bez diplomu!

O ztracené generaci hovořil již velikán Hemingway. Lidé postiženi válkou natolik, že jejich další role v životě byla jednou velkou neznámou. V Česku se tento pojem vyskytuje rovněž, ale zaslouží si poněkud jiný název.  Postsovětská demence, která v České republice narůstá, postihuje čím dál větší okruh občanů. Lék zatím neexistuje, nebo alespoň si to nemocní lidé myslí.

Dnes stačí KSČM málo k tomu, aby získávala čím dál tím větší počet hlasů. Ostatní strany by si z postupu měly vzít příklad. Nepotřebují vůbec žádnou politickou kampaň.

  • OOH (billboardy)- Kde nic tu nic, billboardy KSČM sice jsou, ale najít je, chce pořádnou dávku trpělivosti
  • Kontaktní kampaně - Ve velkých městech stranu téměř nenajdete, ovšem když zavítáte do nějaké vesnice, máte padesáti procentní šanci, že v místním sokolu narazíte na takzvaný meeting pro voliče, potažmo seminář perspektivních ovocnářů
  • Média - Při každé volební debatě se může celé studio potrhat smíchy, když nějaký komunista mluví, nedejbože o budoucnosti
  • Facebook- Lidi prostě baví, zajímavé jsou komentáře studentů pod kterýkoli zveřejněný příspěvek
  • Web - Plný něčeho, co normální člověk považuje za stupidní a nedůležité

Přes všechnu tuto zdánlivě neviditelnou komunikaci, si strana stále drží svých deset procent, což rozhodně není málo. Některým občanům stačí k volbě KSČM pouze jedno a to je "nechuť". Znechucení nynější politikou, zmatení z dnešního světa, hledají útěchu v černém (pordon v rudém) tunelu, ze kterého už není úniku.

Nezapomínejme na postsovětskou generaci a snažme se ji přesvědčit, že existuje i cesta vpřed a ne vzad. Nejúčinějším nástrojem jsou stejně lidé samotní. Osobní konverzace s nakaženým člověkem udělá divy. Pár tipů.

  1. Dělejme, že naprosto chápeme, jak se cítí
  2. Z příma se dívejme do očí
  3. Kývejme hlavou
  4. Neberme si rudou barvu
  5. Oblékněme se moderně
  6. Mluvme hlasitě
  7. Rozebírejme aktuální trendy
  8. Nenásilně ovlivňujme pouze pozitivními příklady
  9. Nárážíme na moderní technologie
  10. Připomínáme slavné scény z filmů (Pelíšky)

Planeta je modrá a ne rudá a to by měla být alfa a omega všeho. (Pro rýpaly: Ne, nevolím ODS)

Autor: Aneta Machová | pondělí 29.9.2014 19:10 | karma článku: 14,11 | přečteno: 1004x