Pánové Zemane a Schwarzenbergu, zdržte se komentářů o Krymu

Hrobník české ekonomiky Schwarzenberg a Motor české ekonomiky Zeman se vzácně shodují. Dávají příklady a odsuzují nějaké Putinovo kroky. 

Já nechci, a jistě se mnou bude souhlasit řada i mnohem význačnějších českých podnikatelů, chránit zájmy Ukrajiny kroky proti Rusku. Je mi celkem ukradená vzhledem k tomu že ani já, ani kdokoliv jiný, nic nezmůžeme. Mě zajímá Rusko protože dělá po Německu největší obrat vzájemného obchodu s ČR a je ze všech zemí největším investorem v ČR.

Vzhledem k alergii Rusů na jakoukoliv jejich kritiku a že ránu oplácí ránou – vždy!!... není v zájmu ČR vystupovat proti Rusku. Zvláště za faktu že kritika Ruska jde ze slov pánů které za hranicemi niko nezná a nemají vůbec žádnou váhu ze strany tlaků UNIE ale naopak jsou citlivě zachycována Ruskem. Úměra je tedy taková, že pomoc Ukrajině od těchto pánů je zlomkem proti škodám které působí české ekonomice.

O panu Schwarzenbergovi je známo že je placen Němci za to, že zevnitř narušuje českou ekonomiku aby se o trochu více Ruského, či jiného trhu dostalo germánským zemím. Řada podnikatelů se nemůže dočkat až tento pán odejde z politiky.

Ale to bude ještě trvat, tak ho alespoň požádejme o to, aby českému exportu nepodrážel nohy.

Autor: Jiří Anderle | neděle 2.3.2014 8:30 | karma článku: 32,16 | přečteno: 1805x