Krajané si stěžují na choť diplomata....

Dnes jsem si přečetl následující zprávu v tisku. Čeští krajané v Austrálii si podle českého ministerstva zahraničí stěžují na způsob vedení předvolební kampaně manželky velvyslance v Austrálii.

http://zpravy.idnes.cz/krajane-si-stezuji-na-chot-diplomata-ktera-kandiduje-za-ods-pof-/domaci.asp?c=A090730_182513_domaci_pje

Ta je o ničem, jen domněnky.

To pravé přišlo, až když jsem otevřel tyto stránky.

http://www.ivetachmielova.estranky.cz/clanky/predstavuji-se

Nějaká paní se cítí hodně sebejistě. Až jí to trochu stouplo do hlavy. A tak chce vstoupit do politiky. Je mi jedno do jaké a za koho. Dělá se mi nevolno, když si prostřednictvím této dámy připomenu, jak jednoduší lidé se cpou do funkcí, kam by správně měli jít zkušení a vyzrálí kosící kteří ví co chtějí, co mluví a co dělají. Je český volič opravdu takový hňup aby volil člověka, jemuž je pět a půl roku, nic v životě neprožil a sám nevybojoval, kterému cestičku vyšlapal někdo a který si myslí, že ten někdo plus titul Mgr. je všespásné posvěcení na to abych mohl nést důležitá společenská rozhodnutí? Já si myslím že není paní Chmielová. Ale kdo ví..... 

Možná že problém emigrantů v Austrálii je právě v tom že oni jsou citliví na takové lidi jako je paní Chmielová. Kvůli nim přece z ČR utekli!

Zajímavé jsou všechny odkazy na jejím webu především Jak to vidím nebo Moje priority

V době kdy ČR zmítá jeden vážný problém za druhým jsou priority paní Chmielové ukázkou slaboduchosti a neznalosti problémů státu který v Austrálii zastupuje její muž. To, co uvedla jako volební program jsou fráze které mi vyklopí desetiletý kluk do školní úlohy během 10 minut.

A ještě zajímavější je životopis paní Chmielové jasně potvrzující jací lidé pracují ve státní správě. Čili klasický typ: vystudoval, má tlačenku a má odzbrojující drzost z naivity. Znám v ČR spoustu lidí, kteří mají bohaté zkušenosti, jsou vzdělaní a chytří od přírody. Takže nevidím důvod aby ve státní správě dostávali řídící funkce lidé typu paní Chmielové, tím spíše aby byli voleni do politiky. I když každý má právo kandidovat, a nebo právě proto.....  pozor národe na takové kandidáty neboť..... Bráni vážně jsou směšní, nebráni vážně nebezpeční.

Autor: Jiří Anderle | čtvrtek 30.7.2009 20:25 | karma článku: 21,40 | přečteno: 4072x