Chachlotostán potvrdil že Čechiše politik je nesvéprávná podržtaška

     Nepřekvapili tím, že většina odsoudila navrácení Krymu Rusku. Užvanění moulové bez vlastního úsudku hnáni světonázorem vytvořeným ve Vošingtnu nebo ve Městě šokolade. Je úplně jedno, zda několik desítek let drž

     Proto oni odsuzují následující:

1) Putin ukázal brilantní vojenskou akci, při které nikdo nezemřel, netekla krev, neházely se Molotovy koktejly a nepřevracela auta. Fotbalový zápas v Ostravě byl brutálnější.

2) Krym byl vždy ruský, dokonce se jižní části Ukrajiny (Chachlotostánu) před Leninem říkalo Novaja Rassija.

3) Krymané, už když jsem tam byl v roce 2006 říkali, že by raději byli v pod Ruskem. Tu touhu nikdo neskrýval. Ukrajinské občanství dostali po pádu SSSR v situaci kdy se měli rozhodnout mezi nepřijmout a zbavit se tak krásného prostředí s vynikajícím léčivým klimatem. S tím se opravdu těžko loučí proto mnozí neodešli do Ruska doufaje jednou se to zvrátí.  Což se stalo. Vzpomínám, jak mě v únoru 2007 vezl šofér ze Sevastopolu do Simferopolu a celou cestu snil o tom, jak jednou bude Sevastopol ruský. Neřekl to naplno, ale bylo vidět že Chachlové (Ukrajinci) mu sedí v krku jako rybí kost.

4) Teď volám na Krym častěji než dříve… Irina, Serjoža, a ti všichni jsou šťastni. Oslavují nové občanství a světlo na konci tunelu. Kyjevská vláda byl a je nekonečný tunel. Pracoval jsem na Ukrajině tři roky (před krizí). Národ totálně zdevastovaný, všude nezměrná korupce, bordel. Hordy nenažraných politiků úředníků a policajtů, sliby a nekonečné ujišťování. Tymošenková dokázala v televizi o ničem mluvit 4 hodiny v jednom souvislém monologu. Vypadala jako magor z doby komoušského temna. Prezident Včelař-Juščenko zakázal ruské vysílání v zemi kde třetinu tvoří Rusové i když věděl, že oni neumí ukrajinsky.

5) Vy, salonní kecalové a růžoví politici byste tam nechtěli žít. Vy byste po těch 24 letech svrabu a neštovic věřili Jaceňuku a Bruselu?  Podržtaškové možná ano, protože jste hloupí a bez názoru ale Rus ne, ten prostě už slibům nevěří.  Takže Putin nesliboval, ale konal – rázně, čitelně a s pozitivním výsledkem.

Budeme rádi když si tu vaši demokracii nacpete někam, jestli vám to hemeroidy dovolí, protože za dvacet let jste z toho slova udělali stejnou rybí kost, jako komouši udělali ze slova soudruh. Už jste velcí kluci tak byste měli vědět, že demokracie je pro Slovany jed. Neumí s ní zacházet ani se to nenaučí.

A prosím, řešte vnitrostátní problémy kterých je taková kopíce že by vytvořila poloostrov větší než Krym. Zametejte si před svým prahem a nestarejte se o to, co se vás, mne, Anči a Pepíka netýká.

 

 

Autor: Jiří Anderle | úterý 25.3.2014 20:18 | karma článku: 35,46 | přečteno: 1584x