Buňka rusofilů v Ostravě odhalena!

Jen díky důkladné a poctivé práci našich novinářů z ČT se v Ostravě podařilo odhalit buňku nepřátelskou našemu zřízení, která prorůstala do nejvyšších pater tamější politiky a kultury.

Podle pořadu ČT - 168 hodin, plánovala tato buňka podvratnou akci a to formou podpory nepřátelského režimu, což nebezpečně zavání vlastizradou. Snaha vyhovět přání tzv. družebního města – Volgogradu, jež ostravské představitele požádalo o malý dárek, k 75 výročí konce druhé světové války, v podobě nazpívání písně – Kaťuša, lze odsoudit jako nanejvýš zavrženíhodný čin, který svým významem překonává i rusofilské aktivity našich národních obrozenců. To, že představitele města použili k této diverzi, epidemii koronaviru zdezorientované umělce Národního divadla Moravskoslezského, pak jen dokresluje pokleslý charakter volených zástupců moravsko-slezské metropole, pro které by jedinou polehčující okolností mohlo být to, že by píseň nazpívali osobně, což se ale bohužel (nebo vlastně pro posluchače bohudík) nestalo.

Rafinovanost jejich akce pak podtrhuje fakt, že prostředkem ruské indoktrinace se měla stát údajně politicky nezávadná ruská častuška, lahodící ovšem sluchu i kovaným protiruským aktivistům. Je potřeba poděkovat ČT za její bdělost a ostražitost, vždyť nebezpečí sklouznutí do propagandistických pařátů nepřátel, kteří nás prý kdysi osvobodili od nacismu a zabránili tak likvidaci českého národa, by znamenalo postavit se na stranu temné síly, proti niž bojoval již legendární vachmajster Flanderka. Lidé bděte, a postupujte tvrdě proti všem těm lokálním političkům, kteří hájí jen své osobní zájmy, kteří nás zatahují do nesmyslných mocenských půtek a zpoza pecí se snaží ovlivňovat naší zahraniční politiku. Jak ovšem ukazuje ostravská kauza, tak i s takovými si náš lid a naše bdělá média dovedou poradit. No pasarán.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Merta | středa 13.5.2020 6:41 | karma článku: 40,84 | přečteno: 1882x