Proč Rusové nesnáší lidi z Kavkazu

V tomto i ve všech svých textech, které zde píší implicitně či explicitně vycházím z předpokladu, že jakákoli společnost obsahuje osmdesát procent kreténů a dvacet procent schopných lidi. Tento článek porovnává ty lepší dvacítky na obou stranách. Začneme. Schopní Rusové nesnáší schopné Kavkazany protoŽE: 

-         Muži z Kavkazu jsou mentálně hlubší a fyzicky silnější (šachisté, zápasníci a manažéři v Rusku jsou buď Gruzínci, Ázerbajdžánci nebo Židé)  

-         jeden kavkazský muž je schopen vytvořit svůj vlastní svět zatímco jeden Rus nevytvoří nikdy nic. Tam kde jeden kavkazský muž postaví generátor blahobytu rozuměj podnik, Rus potřebuje mít známý na ministerstvu vnitra, aby kryli jeho podnikatelskou aktivitu.  

-         Muži z Kavkazu mají větší úspěch u ruských žen, protože ví co znamená žit v pevné rodině s otcem, který nepije a mámou, která za všech okolnosti miluje otce a nikdy nepodrývá jeho symbolickou moc

-         Muži z Kavkazu mají větší úspěch u ruských žen, protože jejích maminky od mála se snaží, aby jedli co nejvíce kvalitní potravy a otcové svým příkladem ukazují jak nebýt zakomplexovaným idiotem.

-         Muži z Kavkazu mají díky lásce svých blízkých, kvalitním potravinám a absenci předpokladů k alkoholismu lepší vitální energii a zřídka kdy trpí erektilní dysfunkci. Proto mají muži z Kavkazu větší úspěch u ruských žen.

 

Já jsem Rus. Neznám žádný kavkazský jazyk. Znám jenom ruský a milují ho. Jsem pojmenován po svém dědečkovi, který byl zastřelen na Východní frontě v iránském Tavrizu. Milují svého ázerbajdžánského tátu doktora Polada Agalarzade, který se narodil v roce 1938, nikdy nepil, nikdy nevstoupil do KSSS a přitom celý život má srdce na pravém místě (rozuměj vlevo). Milují svoji ruskou mámu Lenu, ctěnou profesorku anglického jazyka, která stihla naučit i několik skvělých českých žáků. I ji je líto, že Rusové, kteří žiji v ČR nechtějí se mnou bavit. V ruských sociálních sítích mi ještě nikdy nikdo neodpověděl ani na jeden komentář nebo poznámku. Takový je dnešní svět v němž neexistuje láska mezí národy a neexistuje již ani naděje, že nějaká bude.  

Autor: Sabir Agalarov | čtvrtek 7.3.2013 21:43 | karma článku: 15,66 | přečteno: 891x
  • Další články autora

Sabir Agalarov

Cejl

9.3.2013 v 21:01 | Karma: 13,85