Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spekulovat nad ruskou duší je jako hledat zaniklou hvězdu...

1 0
možnosti
VS

Cernych der, jakoz i zareni zbyleho po supernovach je zmapovano az az.

0 0
možnosti
Foto

Bezva článek. V r. 1985 jsem byl pod Elbrusem. Velice brutální nenávist tamních přivandrovalých Rusů proti domácím "černým kavkazanům" mohu potvrdit.

0 0
možnosti
SA

Dovolte se omluvit, ale jelikož Armény tvořili základ intelektuálního Baku implicitně zahrnují i je. Arménský stát a církev jsou ale s ruským protějškem velmi spřízněné. Arménská kultura prostřednictvím jazyka v sobě nese obrovskou moudrost, která je nezanedbatelná a projevuje se u některých jednotlivců také. Mnohem mocnější jsou ale Arméni ve Francii. Moje babička pracovala dlouho v Jerevanu jako bioložka a další lidi od tam byli blízcí přátele. Ještě daleko dřív než nějaký karabašský konflikt vypukl, pokud moje nezahrnutí Arménců do vyčtu kontextualizujete do tohoto konfliktu. Mě osobně velice mrzí, že se tyto dva národy biji mezí sebou.

1 0
možnosti
ZK

No, v tom výčtu toho nejlepšího z Kavkazu jste zapomněl na Armény. Ale to zase není u Azera tak zvláštní ;-D

1 0
možnosti
TJ

U ženských má úspěch vždy ten největší exot. Více mužských svalů - méně ženského rozumu. Znám ženy, které vyloženě ulítly právě na ty svalovce s hranatým obličejem z těchto oblastí a daří se jim výborně. Ovšem ani jeden z nich není muslim. Asi mají štěstí nebo sem chodí jen ti normální.

Ten druhý bod je dobře trefný. :-P

0 0
možnosti
JH

J39a56n 97H27l20e56d61í20k

7. 3. 2013 22:14

napsáno dobře, ikdyž nejsem xenofobem, přesto mi vadí východní přivandrovalci, jelikož zlikvidují v Čechách češství a to patriotům velmi vadí, tomu nelze tleskat

1 1
možnosti
Foto

Pokud východní přivandrovalci zlikvidují češství - jak vy tvrdíte, tak to znamená že češství nikdy nebylo hodnotou o kterou by kdo stál.

Doufám, že k tomu nedojde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Žiji a pracuji v České republice jako novinář na volné noze. Rád píšu a natáčím nevšední reportáže.

Seznam rubrik