Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tuto lekci jsem si vysloveně užil, jen, nevím proč:-), jsou pro mě tyto návraty stále těžší. Asi mi kdysi matematiku někdo zošklivil a znovuobjevovat její krásu je někdy trochu bolestivé.Nicméně toto je z těch bolestných způsobů téměř bezbolestné.

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jste si to užil. Matička příroda už to tak zařídila, že bezbolestně nám toho moc nedá. :-)

0 0
možnosti
Foto

Když pominu, že jsi takový novodobý geniální "Jedenkámen"R^ a že toužím, abys mé děti doučoval matiku ... Kola, má milovaná Kola.V.. někde ti chybí novodobé zadní bleděmodré... byly by tři...mít tak tři... ach- postřižinské dámské, lepší horské a supersilničkuV někde vidím na tom blogu chlapce v námořnickém oblečku přelomu století s klacíkem ve hře s kolem... a opodál nostalgické kolo pod pozadím lékárníkovým - máma táta... A pokud se ti sem naveze pan architekt Stratil, počítej,Jene, že ti bude vyčten nákres, který tak silně připomíná nenáviděné Emauzy;-D Zdravím, hezkej víkend.:-)

1 0
možnosti
Foto

zapomněla jsem skladbaR^ na tohle jsem tančila někdy ve dvanácti v obejváku;-D

1 0
možnosti

Vy nám ale dáváte kapky! :-)Nevím, jak ostatní P.T. čtenářstvo, ale já jsem schopen v sobotu dopoledne co se matematiky týče tak maximálně sečíst hodnotu mincí v pravé kapse bundy. Tedy, pokud najdu brejle.

2 0
možnosti
Foto

V pravé kapse bundy žádné mince nejsou.

A ten součet taky nesouhlasí :-)

0 0
možnosti

Jo, tak ty obrázky jsou moc hezké, barevná rovnice jakbysmet. A skladba opravdu trefně vybraná. Dreaming - to je to oč tu běží - rozumět i ostatnímu v blogu;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Takovou krásnou rovnici bych chtěl mít načmáranou na stěně :-)

1 0
možnosti
Foto

Hezké matykání. Karma. R^

1 0
možnosti
Foto

opět jsem ničemu nerozumněl, takže karma:-)

1 0
možnosti
Foto

opět jsem ničemu klepnul pravítkem přes prsty :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.